Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 164 / 3 / 0
Re: 4-Fluoro-MPH
Nieprzeczytany post autor: uhuru »
eliot pisze:
Jest tak, jak za dużo przyjebie to mnie nosi i mam 100 tyś myśli na sekundę i to mnie rozbija, wprowadza chaos.
BK czeka nie ucieka.

Przy 4 f mph jest rzeczywscie przy za duzej dawce zamotka, ale razem z niepokojem.
  • 2881 / 300 / 0
Nieprzeczytany post autor: jsc »
tramadolol pisze:
,,,.
widać było że pisałeś to zrobiony mph, aż ja musiałem dociagnąć by to przeczytać :D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1343 / 18 / 0
kfap pisze:
Łączył ktoś małe dawki typu 15 mg /dobę, podzielone do SSRI.np. sertraliny? Mi brakuje dopaminy głównie bo np. eph. jak jeszcze był legalny to pamietam 15,mg p.o. prawie idealnie działało - nie zmienia mnie jak SSRI gdzie staje się całkowicie innym człowiekiem - nie chce mi się dokładnie tego opisywać teraz.
Natomiast po eph byłem sobą ale miałem energię do działania i po prostu chciało mi się. Tak samo małe, jakieś 20mg amfetaminy dawki świetnie mnie aktywizuja, wiadomo że to co innego ale chodzi o to że feta też dopamine podnosi a tego wyraźnie mi brakuje.
15mg to imo średnia dawka, a sertralina z racji wiekszej inhibicji dopaminy sie może nie nadawać, jednak było to charakterystyczne uczucie, ze na wieczór weźmiesz, a w nocy sie nie chce spac, wiec dopaminka działa
JestemSoba-Chyba pisze:
widać było że pisałeś to zrobiony mph, aż ja musiałem dociagnąć by to przeczytać :D
bodaj 10-15mg poszło wtedy, czy może 5-10... nie pamietam, w takich dawkach oscyluje. W każdym razie to to właśnie efekt, ale bardziej suplementacji 4f-mph niż bezpośredniego użycia:
- Wychodze z założenia, że lepiej napisać wszystko długo i klarownie, zamiast dopuścić do sytuacji w której czytajacy by nie wiedział, o co mi chodzi
- 4f-mph jako suplement ma działanie terapeutyczne, co stwierdziłem. Odstawiasz i pozytywne efekty - może troche mniejsze niż podczas brania, ale widoczne przed suplementacja - zostaja
- No po prostu nie moge wytrzymieć tych kłótni "to jest 4f-mph, a to nie". Porównywałem 4f-mph z 2 źródeł i sorcik może w tym drugim lekko bardziej dawał po nosie, ale to lekko, wogóle bez porównania z 4-cmc które tak waliło, że nie mogłem sie przychylić i łzawiłem
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 747 / 38 / 0
Jak myslicie jak ta substancja by sie spisala w mixie z MDMA, jako party drug?
To jedyna substancka po ktorej fajnie sie czuje, mam duzo energii i nie ma za duzo ubokow.
  • 1121 / 153 / 0
Nieprzeczytany post autor: WRB »
No ja zamówiłem 1g na próbę do pracy. Trochę poczytałem. Dawkowanie ważne, będę starał się nie przekraczać dawek, bo nie chcę przypału w pracy/domu. Sam jestem ciekawy jak się spisze 4F-MPH bo jeszcze nic nigdy z tej grupy substancji nie brałem. Za kilka dni opiszę dokładnie moje testy.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 640 / 118 / 0
Ustalenie odpowiednich dawek 4-F-MPH jest istną katorgą. Robiłem kilka nieudanych podejść i wreszcie dałem sobie spokój, dopóki nie znalazło się więcej wolnego czasu.

W ogóle każdy, kto chce na tym funkcjonować, powinien wcześniej opracować sobie cały plan dnia i się go trzymać. Zaniedbasz jedzenie lub sen, następnego dnia te same dawki zaczynają bardziej szkodzić niż pomagać. I wpada się w błędne koło, z którego wyjść można tylko przez odstawkę na kilka dni.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1121 / 153 / 0
Nieprzeczytany post autor: WRB »
DorianGray pisze:
cyk cyk
Możesz to kolego trochę bardziej opisać? Od jakich dawek zaczynałeś? Stosowałeś w pracy? Jak z tolerką? Nie chcę przesadzić, bez żadnych przypałów.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 640 / 118 / 0
Dawki podawałem gdzieś na początku tematu, ale wtedy żadne konfiguracje się nie sprawdziły.

Największy problem jest z tym, że przyjmowany doustnie, 4-F-MPH wchodzi bardzo łagodnie. Czuć lekką poprawę nastroju i trudno ocenić, czy to już optimum, czy jeszcze nie. I wtedy, jak na ćpuna przystało, zaczynają się nieśmiałe dorzutki.

Najtrudniejsze jest wyzbycie się wcześniejszych doświadczeń z innymi narkotykami, bo fenidaty działają bardzo specyficznie. Nie chcę uogólniać, ale myślę, że prawie każdy ćpun będzie musiał się kilka razy przejechać, zanim nabierze pokory do tego.

O przypały bym się nie martwił. Nieco przesadzone dawki skutkują raczej dyskomfortem fizycznym. Dopiero większe powodują, że pojawia się coś jak zjazd psychiczny i wtedy... oczywiście się dorzuca, bo innej rady nie ma. :D

PS Ostatecznie przeszedłem na sniff na oko z łyżeczki. Nie jest to idealna metoda, ale potrafię już ocenić, czy jest za mocno, czy za słabo.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 698 / 172 / 0
A'propos dawkowania - może to komuś pomoże, zważyłem ile 4F mieści się w małej białej łyżeczce od suplementów (opisana jako 0,05 ml). Ubita, płaska łyżeczka zawiera 25 mg 4F-MPH, tego bardziej sypkiego sortu, dostępnego u wendora, którego nazwa sugeruje, że sprzedaje świetnej jakości odczynniki ;-) To dość praktyczne odważanie, po wysypaniu z łyżeczki łatwo to podzielić na 3 mniej więcej równe części i mamy w ten sposób przygotowane 3 nieliche wrzutki :-p
  • 708 / 25 / 0
Ja zawsze biorę 3 łyżeczki od noopeptu różnie czasem tą niebieską mniejszą czasem czerwoną większą średnio co 2,5h ale faktycznie warto sobie samemu ustalić.
Dorzucanie co godz jest bez sensu sam to przerabiałem .
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.