Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1009 / 42 / 0
wyglad sortu to a'la drobnoziarnista sól. Tylko snif. nie boli, ale niszczy slozowke dosc mocno. dziala glownie(albo nawet tylko) na serotonine. nie radze dociagac bez benzo/2m2b/GBL bo nawet doba bez snu murowana.
  • 121 / 2 / 0
Dziwne... ja to kiedyś miałem w ilości 2 g, testowałem w różnych ilościach; ilości do 150mg przestaje uniemożliwiać snu po ok 5h oraz ok 400mg po 6h można spać. Więcej od dobrego samopoczucia jest niepokoju a po takiej dawce byłem tak wymęczony ,że zasnąłem jak niemowlę. Substancja dobra tylko do stosowania w małych ilościach dla poprawy samopoczucia, na imprezy lepszy alkohol. Osobiście bardziej mi odpowiada być trzeźwym niżeli miałbym na tym działać. Podsumowując, porównując do 4-MMC to beznadziejny środek dla znudzonych. Zamiennik? haha
Uwaga! Użytkownik krzysztofpx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 519 / 2 / 0
Przeniesiono z Beta-ketony: miksy i poprawiono formatowanie. - surveilled

odkryłem właśnie sekret rcków - jak zeżresz ponad 2g nie masz zwała

toshiuro czy jakoś tak(no disrespect)
zarówno po etkacie (tu lajt) jak i dmmc jest mega zwała, na pewno ja miewałem.

Jest zwała ale jeśli weźmiesz >2g to nie ma
Raz zjadłem 2g dmmc w jedną noc, totalne przedawkowania, kilka godzin miałem drgawki, serce szaleńczo szalało, myślałem że wykorkuję, ludzie wokół mnie zresztą też.
A rano nie miałem żadnej zwały, czułem się świetnie i żadna zwała nigdy nie nadeszła, a zawsze po b-k mam okropną zwałę
Rada prosta, walcie ponad 2g!
  • 6158 / 432 / 12
Nananana pisze:
Jest zwała ale jeśli weźmiesz >2g to nie ma
Raz zjadłem 2g dmmc w jedną noc, totalne przedawkowania, kilka godzin miałem drgawki, serce szaleńczo szalało, myślałem że wykorkuję, ludzie wokół mnie zresztą też.
A rano nie miałem żadnej zwały [...]
A te drgawki to nie zwała? To że w końcu przeszła, to nieszczególnie niezwykłe zjawisko.

Wg. mnie, brzmi to absurdalnie. Nie zalecam nikomu ładowania takich dawek w nadziei, że uniknie zejścia. Trzeba przyjąć na klatę fakt, że jak jest high, to potem będzie low.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 519 / 2 / 0
Nie, to było prawie zaraz po wzięciu ostatniej dawki, a nie na jej zejściu. Wszystkie mięśnie mojego ciała drżały, cały się pociłem itd musiałem na chatę szybko taksą wracać bo czułem że jest źle z moim ciałem, w domu się potelepałem jeszcze i jakoś zasnąłem, chyba o dziwo nie miałem z tym problemu, a rano nie jakoś po południu obudziłem się wypoczęty, bez zwały i uśmiechnięty. Nie pisałem z tymi 2g na serio, raczej to odosobniony przypadek był. Napisałem o tym bo to dla mnie ewenement niespotykany i jakże wtedy dla mnie miły.

A ten sort dmmc który wtedy miałem był przy pierwszej dawce bardziej euforyczno orgazmowy niż pierwsze kreski mefa.
  • 301 / 7 / 0
Moim zdaniem jeśli masz za duży bl to znaczy że dana substancja chujowo na CIebie działa :D A zwiększnie dawki jest totalna głupotą bo może teraz nie masz "zwała" ale serducho i inne narządy dostają ostro po pipździe co się może odbić w późniejszym wieku skutkami ubocznymi jak nadciśnienie czy chuj wie co jeszcze.
  • 834 / 11 / 0
Dimefedron (3,4-DMMC) z reguły nie działa wciągany nosem, a do tego powoduje potworny ból. Śmierdzi jak mefedron, powodując charakterystyczny zapach potu dzień po zażyciu. To takie cechy kontrolne dla Was.
  • 121 / 2 / 0
Dimefedron powoduje mniejsza euforie od mefedronu i ilość tego nie zmieni, jedynie zawału lub wylewu można się doczekać. Ps jestem ciekawy ile można mefedronu zjeść naraz... gdy miałem tolerancje mogłem naraz 500mg niemiałem żadnych negatywnych objawów. Jedyne co zaobserwowałem to mgiełka przed oczami spowodowana nadciśnieniem. Ale faza jest znacznie lepsza po nawet 80mg bez tolerancji.
Uwaga! Użytkownik krzysztofpx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Ból sie zgadza (w sumie to nie ból jest najgorszy ale to dosłownie masakruje gardło już chyba 4 czy 5 calutki czas pierdolona flegma mi zalega w gardle (calutki dzien moge wyharkiwac i chuj dalej jest) ,
pot też sie zgadza , ale zapach już nie.. no i ten skurwesyn jednak działa nosem , w dodatku po ustąpeniu efektów można iść spać...

Łapcie skurwysyny fociaka ^_^ bo ja mówie o tym sorcie

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 51 / 0
Czyli chuj do dupy a nie to 3,4dmmc co było kiedyś :P

Stary najlepiej działający sort:

-sypkie małe kryształki
-podobny do mefedronu lecz ledwo wyczuwalny zapach
-nie działał kichawą ani ponoć i.v
-powodował kardiozwałe jeśli były robione dorzutki
-300 - 400mg oralnie dawało bardzo fajna, euforyczną fazę ;)
Ostatnio zmieniony 23 marca 2012 przez Syberek, łącznie zmieniany 1 raz.
Chuj na kaczych łapach
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.