Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Noo przynajmniej śmierć będę miał łagodna.
Tak przestałem pić i nie ustępuje...
Stopy mam strasznie spuchnięte z czerwonymi plamami i tym pęcherzem.
Dzięki za info koledzy, do szpitala pojadę.
Wyglada na ostra reakcje alergiczna, wyrzut histaminy fchuj. Do tego mowisz ze zresz kodeine, ktora wywala histamine w kosmos. Jak masz jakas apteke 24h w miescie to idz sobie kupic cetyryzyne i (des)loratadyne i zarzuc dwie tabsy obydwu antyhistamin.
Idz jutro do lekarza pierwszego kontaktu i powiedz ze masz dziwna reakcje alergiczna. Albo ze miales kontakt z chemikaliami w laboratorium / miejscu pracy / whatever. Z reszta chuj, nie musisz sie tlumaczyc. Idz, i mu to pokaz. Konieczne beda pewnie badania krwi.
Powodzenia, i nie zwlekaj.
Te foty powinni pokazywać wszystkim, którzy zastanawiają się nad waleniem BDO. Nie słyszałem żeby ktoś miał takie jazdy po gieblu, nawet tym który bywał zanieczyszczony.
miskowski pisze:Niestety brak możliwosci pw z powodu chyba zbyt malej ilosci postow
Co do moich objawów to przypominam sobie tak o:}
ten pierwszy dzień co wstałem z łóżka miałem zaczerwienioną całą klatkę piersiową.
nie mogłem wstać z łóżka - dosłownie jak kaleka
Oczywiście thiocodin (sulfogwajakol) na pewno to potęgował.
Szczerze nie byłem u lekarza (możecie się śmiać) bo tak o jak pokażę to rodzicom to mnie znowu wypierdolą na ośrodek zamknięty...
Kasy na leki nie mam dosłownie nic...
Wiem, że zdrowie najważniejsze ale stawiam na to że przejdzie samo.
Obrzęki już są mniejsze.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.