Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
dr.Kubeusz pisze:

W. Monkey z tą Twoją kobietą to chyba żartowałeś co? :cheesy:
tzn masz na myśli, że jej to podałem czy dawki ? Wzięła świadomie aby nie obawiać się tego co będziemy robili w łóżku(boi się związywania itd, dlatego jej dałem klona) doświadczony jednak poprzednimi zdarzeniami i jej niezwykle silną reakcją na narkotyki podzieliłem klona na 4 i tą ćwiarę jeszcze na pół. Siedziała na sofie i nie mogła wstać, z seksu nici. Benzo łapie ją niezwykle silnie, kiedyś po 10 diazepamu bełkotała w sklepie i szła chodnikiem jak narąbana %-D O dziwo ja wczoraj po 3 tygodniach przerwy od klona kimałem cały dzień po 2 mg, później na wieczór wziąłem też 2 i obudziłem się teraz na fotelu z otwartą stroną randkową %-D
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
Zastanawia mnie czy masz tak bogatą wyobraźnie i robisz sobie żarty czy jesteś na takim luzie, że to napisałeś?? :-)
Mnie zastanawia to co napisał Gargamel i co również mnie się tyczy: "lorafen rowniez silnie uzaleznia i wiekszosc "benzozercow" lora bardzo mocno jebie w banie, nawet przy wysokiej tolerce na silne benzo)"
a w tych wszystkich tabelach jest niby o połowę słabszy od klo i alpra. I nie podlega wątpliwości, że klon jest najbardziej ekonomiczny tak jak to opisałeś
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
[quote="dr.Kubeusz"]
Zastanawia mnie czy masz tak bogatą wyobraźnie i robisz sobie żarty czy jesteś na takim luzie, że to napisałeś?? ]

kubeuszu to wszystko prawda , :-/ Ona naprawdę naćpa się 1/8 klona
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
spoczko to jak najbardziej wiarygodne, ale zadziwiłeś mnie pisząc w jakim celu aplikujesz jej tego kloniaka :-) to mi się podoba.
Klon nie działa już jak dawniej na mnie :scared: nawet zwiększanie dawek nie daje rezultatu w postaci działania takiego jak z rok temu. Powinienem zrobić przerwę, albo zmienić benzo, lepsza przerwa.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 927 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: EMP »
"lorafen rowniez silnie uzaleznia i wiekszosc "benzozercow" lora bardzo mocno jebie w banie, nawet przy wysokiej tolerce na silne benzo"
Każde benzo pozostawia po sobie ślad w postaci pogorszenia pamięci i koncentracji. Lorek jest mocnym benzo a co za tym idzie uzależnia i osłabia pamięć. Ja doszedłem do 12 mg. i po takim tygodniowym ciągu było słabo, ale naszczęście szybko przeszło. Jest to kwestia indywidualna, ja np. w miare lajtowo daje rade prze odstawieniu.
SkręciłemZapaliłemTakJakPanBógPrzykazał
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
  • 433 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kodziarz »
Ja nie wiem, czy to mój oranizm jest nie teges, czy co ale pierwsze spotkanie z klonem,m to 2 mg pod język i spanie przez jakieś 4-5 godzin, bo nie mogłem utrzymać otwartych powiek. Myślałem że dam mu drugą szansę, to samo. Któryś raz jakieś 6 mg przez cały dzień i tylko zmulenie. W zasadzie klon nie daje m inic innego od zmulenia. Bawiłem się wieloma benzo i było kilka dużo przyjemniejszych, które dawały ciekawe rozluźnienie, lekki humor a klon dla mnie to jest taki przymulacz. Nie mówię, że jest zły ale do mnei nie pasuje.
Ogólnie zwykle trzymałem go pod językiem jeśli to ma jakieś znaczenie.
Uwaga! Użytkownik kodziarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Masz jebana tolerancje na benzo (i wszystko inne pewnie tez) i tyle. Poza tym "cos tam" czujesz, bo piszesz posty niczym eseje. Jesli klon na ciebie nie dziala, a koniecznie chcesz zrec benzo to kupuj drogi Xanax. Po huj brac po 10-20-30 klonow i nic nie czuc? Lepiej "rozdac" potrzebujacym i miec kase na alprazolam. Ja bym sie nie pchal w benzo od nowa na twoim miejscu. Zreszta w huju to mam, twoje zycie twoje decyzje.
  • 433 / 5 / 0
Tolerancję to ja mam4 mg nie zrobiły na mnie większeo wrażenia, w zasadzie nie poczułem ich. Raz dopiero 6 mg ścięło mnie z nóg. No i tak mam z klonem, małe/średnie dawki nie wywołją zadowalających efektów, a duże powodują senność nie do opanowania. I to zawsze były dawki rozkruszone i zapodane pod język.
Uwaga! Użytkownik kodziarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 433 / 5 / 0
Spokojnie, to była tylko ciekawość, poza tym to było jakby obok drugiego tematu - mocy klonów. I proszę Gargamelu, szanuję cię ale nie próbuj ustawiać wysztkich tutaj, bo nie każdy tutaj jest głupiutki dzieciaczek jak sobie myśli, osobiście nic nie mam do ciebie:).
Dobra, a na temat co do mocy klonów, to ostatnio po 4 mg czułem, się całkowicie normalnie (brałem rano), a wieczorem matka się pyta co brałem, bo bełkoczę i ciągle mi wmawia, że ćpałem (co daleko od prawdy nie jest;) rano 4mg klona + 1 g tramca + pół plastra bupry na wieczór, który notabene mnie uleczył z jakiegoś dziwnego stanu).

[edit]
A przydarza wam się na klonach, że czas szybko mija? Nie że nie pamiętacie co robiliście, tylko, że "o, już ta godzina", bo ja ostatnio tak mam i myslę, że mogę ten shit za to obwiniać.
Ostatnio zmieniony 08 grudnia 2009 przez kodziarz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Załóżmy, że po pewnym melanżu chciałbym zjeść pół mg klona w celu zapadnięcia w błogi sen. Nie mam tolerancji na benzo w ogóle, klonów nie jadłem nigdy. Jak długiego błogiego snu mam się spodziewać ? I czy po owym śnie będę ewentualnie zdatny do działania ?
Zaznaczam, że na owym melanżu nie będą spożywane żadne stymulanty mocniejsze od kawy, a alkoholu byłoby raczej symbolicznie (na pewno nie więcej niż dwa piwka).
Przepraszam za banalne pytanie, ale wiedzę w klimacie benzodiazepin mam praktycznie zerową.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
Zablokowany
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.