Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 536 / 3 / 0
Chodziło mi o stosowanie raz na tydzień lub dwa. Tak by nie wyczerpać od razu całych zapasów serotoniny.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 2362 / 28 / 0
to nie ma nic wspólnego z zapasami serotoniny
BS
  • 638 / 10 / 0
M864 pisze:
Jest jakiś 2C-x [ew inny psychodelik rc, byleby był obecnie dostępny] który się nada w malutkich ilościach do podkolorowania przeciętnego dnia?
Ja w ten sposób stosowałem 2c-p. Jadłem codziennie maksymalnie coś koło tygodnia oprócz tego kilka krótszych ciągów zrobiłem, przeważnie do momentu aż skończyło się 100mg opakowanie :). Tolerancja się szybko nie wyrabia jeże nie stosujesz dużych dawek. Ale i tak z każdym kolejnym dniem jest troszkę słabiej. Pierwsze znikają wizuale i euforia(jeżeli ktoś ma po tym związku, ja mam delikatną), ogólnie zanika działanie typowo tripowe. Na efekty typu wyciszenie, stymulacja, poszerzenie percepcji zmysłowej tolerancja rośnie wyjątkowo wolno.

2c-p w małych/średnich ilościach ma wyraźne działanie nootropowe, ogólnie lepiej mi się myśli, czytanie jest "pełniejsze", zauważalnie podniesiona koncentracja. Podczas rozmowy łatwiej znaleźć mi odpowiednie słowa i jestem zdecydowanie bardziej otwarty. Dobrze sprawdza się przy pracy twórczej, umysłowej, fizycznej trochę gorzej, czasem przeszkadzało mi to charakterystyczne dla fenyloetyloamin spięcie mięśni.
Myślę, by wprowadzić 2c-p na stałe do mojej suplementacji w dawkach do 10mg na dzień, ewentualnie robiąc cykle w stylu 2 tygodnie brania, 1 tydzień bez.

Oczywiście każdy organizm reaguje różnie, inaczej rozwija się tolerka, opisuję jedynie moje doświaczenia. Ja ogólnie mam wysoką wrażliwość na związki z tej grupy. 12mg 2c-p to dla mnie porządny trip.

Efekty uboczne takiego dłuższego stosowania jakie zauważyłem to(doskwierają przy większych dawkach):
- częstsze wizyty w toalecie i palenie odbytu :blush: dosyć drażniąca substancja, hehe,
- spięte mięśnie, ogólnie dziwne uczucie w ciele, czasem nieprzyjemne
- lekki mindfuck, rozszerzone źrenicie, inaczej rozmawia się z ludźmi, łatwo wyczuć, że nie jestem do końca trzeźwy, jednakże można wykręcić się nadmierną ekscytacją :) bo tak to głównie wygląda z zewnątrz.
- jak przyjmuje się później niż rano to trudno zasnąć wieczorem.
  • 536 / 3 / 0
@Derb
Jak nie z zapasami serotoniny to z czym w takim razie?

@mesmerize
Właśnie na takie coś jak opowiadasz liczę :-) w jakich dawkach dziennych brałeś 2C-P?
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2012 przez M864, łącznie zmieniany 1 raz.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 2362 / 28 / 0
z receptorami, zadałbyś sobie chociaż troszeczkę trudu i poczytał o czymś zanim napiszesz
BS
  • 638 / 10 / 0
w jakich dawkach dziennych brałeś 2c-p?
2-15mg. Chciałem też sobie potripować :)

Myślę, ze 2-3mg będzie w sam raz na początek poszukiwania efektów nootropowo-umilających czas. Ważne by czymś się zająć podczas działania, wtedy dopiero widać różnice, na takich małych dawkach dużo przyjemniej mi się oglądało filmy, czytało książki czy spacerowało. Samo 2c-p raczej nie daje euforii, ale pomaga w czerpaniu jej ze zwykłych, codziennych czynności.
Wchodzi dopiero po 2, a nawet 3 godzinach, o czym trzeba pamiętać przy dopasowywaniu dawki przez dorzucanie.

Dawki ok. 10mg to już psychodela.
  • 761 / 13 / 0
Wiadomo coś o podstawniku 4-hydroksy w 2c-x?
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Jaką dawkę 2 c-p polecacie do iniekcji i.m na pierwszy raz ?
' instytut cybernetyki w morzu kolorow i dzwieku. '
  • 2334 / 9 / 0
7mg.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1037 / 10 / 0
Znowu nie radzę sobie z wyszukiwarką, więc jestem zmuszony zapytać: czy którekolwiek substancje z serii 2C-X nadają się do nakładania na blottery?
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.