Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 81 / 6 / 0
19 lipca 2025Nawiedzony Szaman pisze:
No elo, mam problem - tydzień temu przyjąłem iniekcyjnie ~100~150mg 3-CMC, stężenie było dość srogie bo jakieś 0.3ml. Po kilku dniach od iniekcji zacząłem odczuwać ból wzdłuż żyły (iniekcja była w żyle na łydce), następnie zaczerwienie i zasinienia od łydki do uda - tak jak idzie żyła. Czy to powierzchniowe zapalenie żył czy coś groźniejszego, boli już z 4 dzień (9dni od iniekcji)? Trochę stresuje się ew zatorowoscia płucna, kiedyś brałem kilkanaście lat heroine ale takich przebojów to nie pamiętam
Mordo, ty się pytasz czy to, to czy tamto na forum? --cut-- może do lekarza? Lepiej iśc, przyznac się niż wylądować na OIOMie w stanie poważnego zagrożenia życia. Trzymaj się

radzę wypie ekhm.. do tasiemca z takimi słowami, a nie do jednego z ważniejszych tematów na forum /Mx
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 1988 / 230 / 0
20 lipca 2025Dorn1234 pisze:
Po kombinacji kody i phenibutu zaczęły trząść mi się ręce[...]
W jakim momencie trzęsą sie ręce? Na bombie? Czy na stałe się trzęsą? Jeśli to drugie, napisz czy nadal używasz i ewentualnie jak często.
  • 1988 / 230 / 0
19 lipca 2025Nawiedzony Szaman pisze:
No elo, mam problem[...]
Potencjalnie sporo rzeczy mogło się stać. Jak to była żyła na łydce, duże stężenie towaru miało z nią dłużej kontakt. Nie wiem, czy martwica żyły jest możliwa, ale wygląda jakby zaczęła przepuszczać krew. Może sie ośmieszam teraz, nie jestem lekarzem, natomiast sprawa wygląda poważnie, na tyle poważnie, żeby udać sie do lekarza. Daj znać co dalej z żyłą
  • 309 / 89 / 0
raczej powierzchniowe zapalenie. heparyna, ewentualnie wpierw goracy kompres z nasyconego roztworu sody oczyszczonej, jak masz od razu pod reka.

bol sie zmiejsza troche jak rozchodzisz?
  • 34 / 15 / 0
23 lipca 2025gazyfikacja plazmy pisze:
20 lipca 2025Dorn1234 pisze:
Po kombinacji kody i phenibutu zaczęły trząść mi się ręce[...]
W jakim momencie trzęsą sie ręce? Na bombie? Czy na stałe się trzęsą? Jeśli to drugie, napisz czy nadal używasz i ewentualnie jak często.
Pół godziny po przyjęciu, dosyć szybko mi to minęło, ale dwa razy mi się coś takiego przytrafiło do tej pory. Byłem zdziwiony bo dawki phenibutu poniżej grama, koda też symbolicznie 100mg. Żadne szaleństwo a objaw dziwny stąd moje zaciekawienie co się może dziać w organizmie.
  • 813 / 193 / 0
Nic wielkiego się nie dzieje. Zwiotczenie/osłabienie mięśni. Gdybyś zrobił porównanie siłowe przed i po to po takim mixie miałbyś znacznie obniżoną siłę po prostu.
  • 507 / 119 / 0
23 lipca 2025freezin9moon pisze:
raczej powierzchniowe zapalenie. heparyna, ewentualnie wpierw goracy kompres z nasyconego roztworu sody oczyszczonej, jak masz od razu pod reka.

bol sie zmiejsza troche jak rozchodzisz?
Dzięki, na 99% masz racje - skonsultowałem z lekarzem w domu (żona) - powiedziałem „zobacz chyba nadkrzepliwość, za długo siedziałem w jednej pozycji i chyba zapalenia dostałem” xD
Powiedziała, że wszystko możliwe i warto USG zrobić czy przypadkiem żyły głębokie też nie oberwały - wtedy rzeczywiście może być problem. Powiedziałem, że raczej nie, bo bym wyczuł xD także zapamiętam ten dzień - kiedy prawie udało się złapać kapitana Jacka Sparrowa
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.