Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 116 / 18 / 0
Przeczytałem temat. ( nie cały, bo to aż pińcet stron) I już nie wiem kogo posłuchać :p Zabieram się w najbliższych dniach z 3-MMC. Prawiczek jeśli chodzi o metafedron, okazjonalnie feta, ziele, jeszcze rzadziej DXM. Czy na pierwszy raz 200-250 mg będzie spoko, żeby poczuć coś konkretniejszego? No i czym w końcu się różni sniff od oralu? Rozpuszczanie w jakiś sokach/napojach wpływa mocno na działanie?
Ostatnio zmieniony 27 marca 2015 przez NomenOmen, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 192 / 2 / 0
Ok dziękuję za odpowiedź
Zaraz sobie lukne jak ten lód wygląda.
  • 1169 / 52 / 0
@up Wygląda jak lód. %-D
  • 35 / 1 / 0
ElliotPL pisze:
Przeczytałem temat. ( nie cały, bo to aż pinset stron) I już nie wiem kogo posłuchać :p Zabieram się w najbliższych dniach z 3-mmc. Prawiczek jeśli chodzi o metafedron, okazjonalnie feta, ziele, jeszcze rzadziej dxm. Czy na pierwszy raz 200-250 mg będzie spoko, żeby poczuć coś konkretniejszego? No i czym w końcu się różni sniff od oralu? Rozpuszczanie w jakiś sokach/napojach wpływa mocno na działanie?
Sniff poczujesz po kilku minutach, zadzialzadzialaa mocniej, większy nieogar, ale krócej i mniej pluszowo niż w przypadku przyjęcia oralnie.
  • 41 / 1 / 0
Dlatego oral+sniff świetnie się razem komponują :)
  • 116 / 18 / 0
Niestety nie dostałem nigdzie w mojej okolicy najprostszej wagi jubilerskiej. A oszalałbym czekając dwa dni na przesyłkę z alledrogo. Liczyłem na łut szczęścia, że trafię w dawkę dzieląc materiał na pół i znów na pół itd. Skończyło się na tym, że kreska wyszła podobnej długości jak sypię fetę, tylko cieńsza. Na oko celowałem w 300 mg, poszedł oral. Po 30 minutach weszło - ja pierdziele, jakie to dobre. Poczekałem godzinkę aż się załaduje do pełna i walnąłem na oko 100 mg dokichnie - najs. O to chodzi. Ożyłem. Ta bombka trochę przypomniała mi o kodeinie. Te ciepłe mróweczki na głowie. I mógłbym patrzeć w monitor i absolutnie nic nie robić. Każdy ruch ręką przy muzyce był zajebisty. Po prostu. Boże, dlaczego jest środa - dajcie mi parkiet. I mam takie lekkie palce - pomaga w szybkim pisaniu :p

Gdy wszystko zmierzało do wytrzeźwienia to poszła dorzuta. Trochę więcej niż poprzednio. Jest konkretnie, a mojego lubego trzepało tak, że widział potrójnie i zarzeka się, że więcej tego nie dotknie. %-D Ładowanie się jest dla niego mocno nieprzyjemne i panikuje, próbuje uzyskać wsparcie od ściany w łazience, ale ta zbytnio się nim nie przejęła. Gdy się załadowało to jest git. Libido mu skoczyło i jutro będzie wykończony. Jutro dam znać jak noc i dzień po.

Edit: Ja rano przymuliłem z 30 minut i wróciłem do trzeźwej rzeczywistości. Drugi za to jeszcze teraz 24h po zamiast leżeć poszedłby pobiegać, nie może usiedzieć w miejscu i mimo ogromnego zmęczenia nie zasypia. W gratisie uderzenia gorąca/zimna i urojenia, że za szybko oddycha i serce nie pracuje równo. Olaboga, że taki delikatny osobnik mi się trafił :rolleyes:
Jestem dzieckiem lęku. Jestem dzieckiem śmierci, którą noszę w sobie. Jestem swoją własną samozagładą. Ale jeszcze jestem.
  • 1 / / 0
orientuje się ktoś jak jest z legalnością 3mmc w Wielkiej Brytanii? przewożenie 5g będzie uznane za przewożenie narkotyków?

<<zatwierdzam i ostrzegam bo w UK ketony są nielegalne i jak będziesz miał/a przypał mogą być problemy, Jest też możliwość wykrycia mefedronu na testach, który jest zdecydowanie nielegalny i ścigany także uważaj. ad. lajt>>
  • 371 / 3 / 0
serotoninowy pisze:
Wczesniej Ci napisalem ze wszystkie sorty ktore mialem tak na mnie dzialaja bez roznicy :) Na mnie tak dzialal mefedron ze mi serce podbijal ale 3mmc uspokaja no na prawde jestem gotow tak stwierdzic ;)
nie wiem co Ty kurwa tworzysz za kity, czysty mef przecież na serce nie wchodzi,
3-jka ma dziwne dodatki, dlatego po miłej euforii pozostaje niemiły speed, ale nie ma co sie powtarzac, wkurwiajace to jest
moze masz inna trójke - bo wiadomo różne rodzaje
  • 4894 / 853 / 0
Nie tworze kitow dziewczynko tylko mowie jak jest w moim przypadku a nie w przypadku ogolu jesli nie rozumiesz. Co organizm to reakcja tak trudno to pojac? I nie zamierzam drazyc tematu, powiedzialem swoje zdanie i tego sie bede trzymal i jebem na to ze wam trojka na serducho wjezdza szczerze powiedziawszy.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
No jak mefedron na serce nie wchodzi? Daj spokój Julie, to oczywiste że wchodzi, dużo lżejsze stimy wchodzą na serce, a to jest pochodna metkatynonu. Podwyższa ciśnienie i siłą rzeczy wpływa na pracę serca.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.