Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1211 / 616 / 0
@matek9595 tak, 100% łyse.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 1 / 0
Czy to one?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 921 / 277 / 0
@naughtyC Szukaj dalej, to nie łyse.
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 2429 / 584 / 155
04 października 2019naughtyC pisze:
Czy to one?
Nie, to nie łysiczki, ale wyglądają trochę jak kołpaczki, chociaż nie jestem na 100% pewna.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 1 / 0
Mi też nie pasuje, ale w wątku "to nie łysiczka" jest zdjęcie tego grzyba z opisem że to łysiczka.

Sorry, błędna karma - płk.
  • 90 / 8 / 0
Ta chwila już ulatywała w powietrze... a ja tkwiłem na ziemi, patrząc, jak się oddala...
  • 1211 / 616 / 0
@Garbolix nie.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Czy to to?
  • 1 / / 0
Czy to one? Korzeń miękki, pusty w środku
  • 1 / / 0
Witam!
Spacerując po pastwisku zauważyłem takie oto owocnej. Czy to łysiczka, czy jakiś inny gatunek? Dzięki z góry za odpowiedź.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.