-zawiera mniej kodeiny, 10 mg
-nie zawiera sulfogwajakolu
-zawiera za to tymianek, którego smak może Ci trochę przeszkadzać, gdy zacznie Ci się nim odbijać
jak cenowo względem thiocodinu to wychodzi, to nie wiem, ale są z pewnością jakieś powody jej małej popularności
25 kwietnia 2020globus420 pisze: Neoazarina to to samo co thiocodin ? tyle ze bez sulfogówna ? dostępnosc go taka sama ?
26 kwietnia 2020Mondeeste pisze: Czy jeśli zrobimy 8h max 9h odstępu między dawkami kodeina działa lepiej niz jak robimy np 24h przerwy? Takie odnosze wrażenie ale może to jakieś placebo. W każdym bądź razie fajne![]()
26 kwietnia 2020AmatorTrampka pisze: Raczej to placebo. Na Kodeine dość szybko wyrabia sie tolerancja. Ja zaczynałem na początku od dawki 100 mg a na drugi raz (po 3 dniach) jak wziąłem tą samą dawke to nic nie poczułem. Dopiero jak następnym razem wziąłem 250 to było git. Dodatkowo dodam że to na 99% placebo bo dorzutki podczas brania kody nie działają a po 9 godzinach całkowicie nie zniknie ona z organizmu
26 kwietnia 2020Mondeeste pisze: Pregabalina w moim odczuciu wydluza czas działania kody. Dzis poszlo 450mg pregi i 120mg(!)kodeiny. Troche cos czulem po pol godziny od wzięcia potem oslablo no i mowie koniec imprezy. Az tu nagle po 2godzinach tak mnie wjebało w kanape, dostalem wyrzutu histaminy i ciepełka. To nie placebo. Nie spodziewałem sie ze tak zadziała taka mikro dawka. Podkład z pregi fajna rzecz
mam kodeine z paracetamolem w tabletkach musujacych, czy jak to rozpuszcze to moge sobie z tego ekstrakcje zrobic? skoro paracetamol sie nie rozpuszcza w wodzie?
efferalgan-codeine-dafalgan-codeine-t17660.html
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.