...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 567 / 50 / 0
Mnie wkurza to, że palą u mnie w szatni w robocie i jak sie ide przebrac i jest nakopcone, to biernie pale to i mi sie cisnienie włącza, żeby zajarac .Co do mojego detoxu, to już 1mies i 8dni minął.Widze, że mam problemy z pamiecią krotkotrwałą .
THC :liść:
  • 567 / 50 / 0
Cały czas mnie cisnie, żeby ogarnąc(i próbuje,ale sie nie udaje niestety póki co) i sobie zajarac,wrecz obsesyjnie o tym mysle,mimo iż nie zapaliłem nic od 1,5mies.Może to wina tego,że czuje ten zapach w szatni, bo inni tam palą.
  • 8103 / 907 / 0
Najgorzej jak obracamy się w towarzystwie palaczy.Wtedy kolo się zatacza i prędzej czy później wrodzimy do palonka.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 567 / 50 / 0
Typowo,wtedy nie palic jest milion razy trudniej,niz obracajac sie w okol nie palacych .
  • 46 / / 0
Tutaj do gry wchdzi samoparacie. Sztuka zaparacia sie w twardym dazeniu do celu :D
  • 567 / 50 / 0
Chodz nawet obracajac sie wokół niepalacych, dalej w głowie może siedziec chec zapalenia i sie bedzie dażyc,żeby zapalic nawet podswiadomie.
  • 8103 / 907 / 0
Ja ostatnio spotkałem się z kumplem.On palił grass a ja tylko mu towarzyszyłem.Jednak na benzo jest większe ciśnienie niż na mj.Ostatecznie odmówiłem.

Bądźcie dumni ze mnie :D
W wieku lat piętnastu
  • 567 / 50 / 0
A ja się doczekałem i wczoraj się ujarałem,dzisiaj może uda się załatwic i na 2,3 wieczory to starczy.
  • 8103 / 907 / 0
U mnie 4 tygodnie bez trawy.
Po pierwsze lapie schizy po mj a po drugie srednio odpowiada mi faza, bo jak wiadomo marihuana poteguje stan w jakim jestesmy.
W przeciwienstwie do benzo - nawet jak mam chujowy humor to liczymy sie z tym, ze wskoczymy na wyzszy poziom nastroju.
W wieku lat piętnastu
  • 567 / 50 / 0
2 dzien detoxu i mnie dosyc mocno cisnie ,zeby zajarac,ale niema skad ogarnac :/
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.