Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 2876 / 267 / 0
prometazyna proszę pana
  • 1223 / 487 / 0
probowal ktos leczyc kaca po alkoholu kodeina ?
  • 188 / 62 / 0
Tak. Szczerze, to u mnie jest to perfekcyjne rozwiązanie. Chyba, że ktoś ma słaby żołądek i dużego kaca to wtedy leci się od razu do kibelka. A jak już wejdzie kodeina to kac znika jak ręką odjął.
  • 482 / 96 / 0
Spróbuj na początek jedno opakowanie neoazariny. Jedno opakowanie to 100mg kodeiny i tymianek/rumianek, on nic nie szkodzi. Nie trzeba filtrować, jak będzie za mało to następnym razem spróbuj półtorej opakowania, pozdro
  • 55 / 3 / 0
Dobra, zrobiłem wszystko jak powiedział @Vratislav, zarzuciłem alertec godzine przed wypiciem ekstrakcji, żeby w razie czego mieć podkładkę na wyrzut histaminy i trochę to mój taki anioł stróż. Wyszukałem moje dokumenty, okazało się, że w szpitalu miałem podawaną pyralgine, a na ibuprofen jestem uczulony, grozi mi wstrząs anafilaktyczny, ale jest bardzo mała rozpuszczalność w wodze ibuprofenu, więc trzymałem dłużej w zamrażalce, żeby ten syf został na pewno na samym dnie. Podwoiłem ekstrakcje profilaktycznie, w razie czego będę się ratować alerteciem. Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik y0y0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 26 / 0
22 kwietnia 2020igla83 pisze:
probowal ktos leczyc kaca po alkoholu kodeina ?
kodeiną fajnie ale benzo też się sprawdzają idealnie.
Pozdrawiam!
Paweł
  • 2876 / 267 / 0
hola hola, perfekcyjne rozwiązanie na kaca to nie opiaty a benzo, że tak się wtrącę
  • 566 / 27 / 0
@p420 dobrze mówi. Tylko benzo na kaca/zjazd. Ubolewam ze nie mam teraz dostępu do jakiegoś bromazepamu przynajmniej :( kodeina na kaca jak juz to w małej dawce max 90mg i nie z thio, bo w miksie z alkoholem wam żołądki rozpierdoli
  • 1 / / 0
Nie pomyślałem i popiłem 300mg DXM Mountain Dew, potem 300mg kodeiny tez Mountain Dew...

I po reakcji ciała zrozumiałem, że coś jest nie tak... 1l Mountain Dew ma 160 mg kofeiny.

Zepsułem sobie całą fazę w ten sposób i tylko serce mi wali i czuje się rozkojarzony strasznie. Da się to jeszcze jakoś uratować? Pale regularnie, więc nikotyna nie za bardzo zbija mi kofeine :/
  • 2876 / 267 / 0
kodeina tylko w miksie z prometh, będę to pisał do końca swych dni w tym temacie
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.