Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 211 / 30 / 4
Na zjazd pomaga oczywiście blancik;d Dobre jest też uzupełnić minerały w organizmie, jakieś plusze, magnez, wit.C. No i oczywiście coś zjeść na siłę, oraz dużo pić, najlepiej jakiś sok lub napój izotoniczny. Spośród moich znajomych jako jedyny lubię sobię pospacerować na świeżym powietrzu;d mi to pomaga. Nie polecam za to palić szlugów, mulą strasznie, mi tak jakby robiło większego zwała;d A jak się nie ma kasy na skuna czy jakieś plusze czy cokolwiek to trzeba zwał przetrwać, trzeba być mocny;p bo innej możliwości nie ma.
Uwaga! Użytkownik ravestar6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 1 / 0
Jak myślicie antydepresant(mianseryna) można zapodać na zejściu?
Mi pomagał alkohol pity w sporych ilościach,ale jak mi lekarz powiedział że mam leczo zamiast wątroby,to sie troche wystraszyłem.Jedzenia nie przyswajam co zjem to wyrzygam.pozdrawiam
Nastkukafszy
  • 187 / 1 / 0
Ja tam lubię zjazdy:) Zmniejszać goo nie zmniejszam o prostu piję kilka bro najczęściej reddsy i jest gicio:P
Uwaga! Użytkownik kali19911 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / 1 / 0
nie wiem co jest takiego fajnego w zjeździe ze można go lubić ? Ciągłe wkurzanie się na byle pierdołkę, czy to takie fajne ? hmm.. każdy przechodzi to inaczej. Ja na zjeździe mam masakre, a mój chłopak jakby ich wgl nie przechodził (albo się świetnie kamufluje :-D ) kiedys pytałam go o to mówi że on nie ma czegoś takiego jak zjazdy i ze zwykle czuje się dobrze .. cóż nie musze znosić humorków, on za to musi :-D
Uwaga! Użytkownik bialo93 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
Jak lubisz zjazdy, to zrób sobie tygodniowy ciąg. Zobaczymy, czy będziesz dalej tak śpiewał.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 597 / 2 / 0
Mam takie pytanie, nie wiem czy to dobry dział ale powiedzmy. Od godziny 21 do 00:30 sniffnąłem ok 0.5/0.6g amph (słabe gówno w chuj.. :X) i chciałbym nad ranem sobie usnąć co by tak ok 11:30/12 sobie wstać i choć trochę odkimać. Nie mam ogólnie wielkich problemów ze snem po amph ale mimo wszystko późno był ost. snort (właśnie ok 30 minut po północy). Niedawno wypiłem sobie litr wody, zjadłem michę zupki z pieczarkami, łyknąłem 4 tabsy witaminy C. Teraz kończę pić 1 żubra, i mam jeszcze jedno piwko. I oto moje pytanie, czy po tych 2 żubrach, amph i reszcie mogę wziąść 1/2 taby Aviomarinu żeby pomogło usnąć? Widziałem gdzieś na forum, że ktoś pisał, że tak robi. Mimo wszystko wiem, że alko nie łączy się z avio, wiec wolę zapytać. Jeśli nikt nie odpowie, to sobie odpuszczę i pójdę spać (albo nie, ale raczej tak :P) tradycyjnie, ale może ktoś tam jeszcze siedzi po nocy jak ja z mordką ucieszoną:P
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 356 / 7 / 3
A GBL?
  • 56 / 1 / 0
@TRD jak nie masz problemu z zasypianiem po ścierwie to znaczy że gówno dostajesz, amfy teoretycznie też się nie powinno łączyć z alko, narkotyków też się teoretycznie nie powinno brać, wiec jak weźmiesz 1-2 tab. avio to nie umrzesz %-D Zresztą aviomarin to nie jest lek nasenny, poczytaj sobie, i idź spadz normalnie.
BLASPHEMY + DESECRATION + HELL AND DAMNATION
  • 630 / 3 / 0
Aviomarin z powodzeniem może być stosowany jako lek nasenny - tyle że doraźnie, bo bardzo szybko rośnie na niego tolerancja jeśli by go brać codziennie.
  • 56 / 1 / 0
ja tam po avio miałam lutę, taką że mi wszystko falowało wokoło i spać ni chuja( to już były czasy kiedy waliłam ścierwo)
BLASPHEMY + DESECRATION + HELL AND DAMNATION
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.