Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Jaki typ ćpuna Ciebie najbardziej wkurza ?
Opiowraki
61
5%
Stymoschizofrenicy
118
9%
Alkoholicy
214
16%
Misiozjeby (Osoby nachalne,nieszczere po empatogenach )
80
6%
Psajkoodklejeńcy
39
3%
Zamuleni Jaracze
127
10%
Nieogarokloniarze i inne osoby nadużywające benzo
33
3%
Dysokosmici (Osoby nadużywające dysocjantów)
16
1%
Dzieci dopalaczy ( nie wiedzą co biorą byle mieć faze )
288
22%
Kozaczki( Kim oni nie są ,bo zjedli grama alfy w ciagu nocy)
294
23%
Inni
33
3%

Liczba głosów: 1303

ODPOWIEDZ
  • 79 / 22 / 0
@Verbalhologram, w moim odczuciu raczej odkładanie niż układanie.

By nie offtopować też dorzucę użalających się pijaków.
"jak Ci się nie podoba rzeczywistość, to sobie idź gdzie indziej".
  • 3455 / 556 / 2
Tak @dawidbengurion ja również popieram, użalający się, bardzo nieraz wybuchowi i nerwowi są pijący i alkoholicy zwłaszcza na trzeci dzień jak nic nie piją są strasznie agresywni wtedy.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 507 / 195 / 1
Trochę generalizujecie alkoholików.Jakby inne środki wspomniane w ankiecie były tak powszechne jak alko to zachowania były by bliźniacze. Ludzie to po prostu kurwy. Tak naprawdę mnie nie wkurwiają ćpuny ,a ludzie i ich zachowania które mają we krwi. Używki po prostu wyostrzają pewne cechy charakteru.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 510 / 110 / 0
Najbardziej wkurza mnie typ ćpuna, którym sam się niechcący stalem
  • 49 / 19 / 0
Z własnych doświadczeń, do pewnego momentu najbardziej wkurwiali mnie zbyt ciekawscy…

Scenariusz i reżyseria zazwyczaj podobne tj siedzę sobie gdzieś z jakimiś ziomkami co znam ich mniej lub bardziej - jaram sobie coś (nazwijmy to coś w ramach przykladu mocarzem) i nagle wkracza gościu (nazwijmy go na ta okoliczność Seba) i wyjeżdża mi z takimi insynuacjami:

-Ty młody dejno spróbować tego twojego palonka…no co ty pierdolisz, ze sie nie podzielisz… Słuchaj małolat paliłem super ultra lemon hejza z wiadra/bonga/bidetu (niepotrzebne skreślić) a w sylwestra hoho waliłem fetę/metę/sete/krechę wypilem 100 piw i nie rzygałem wiec nie pitol mi tu jak sie ojca dzieci robi.

Po nieudanych próbach odciągnięcia jegomościa od idei spróbowania i kiedy już wjeżdża ostateczny argument kończący jakakolwiek dalsza polemikę pod tytułem „Weź nie bądź ciota” robie check-in i mówię mu No dobra ale jak coś to nie ja xD

No a później to już tylko szok i niedowierzanie - o kurwa ale to mocne coś jest chyba nie tak - i sru - kibel zarzygany, jegomość obsrany, sufit zerwany - kolejność dowolna. W tym samym czasie bezpowrotnie traci zawartość swoich kieszeni a na samym końcu to ja jestem chuj bo omgwtflol co ty mi dałeś, gdzie jest moj portfel, czemu mnie dupa boli itp itd

Taki z ciebie mocarz… %-D
Uwaga! Użytkownik przeCZOLG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Każda osoba, która na trzeźwo potrafi spędzać czas ze stimiarzami i nie zabić kogoś albo samej siebie powinna wg mnie otrzymywać jakieś stypendium od państwa. Wolałbym rozmawiać z jehowymi...
  • 227 / 76 / 0
Ludzie nieświadomi problemu mnie najbardziej wkurwiają walący srogie cugi po parę dni np. Na fecie i mówiący "odstawię to kiedy zechcę, bo mam kontrolę"
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 114 / 0
"świętojebliwy internetowy moralizator", czyli taki co spędza pół życia na forach i robi za wujka dobrą radę typu: kwas powinno się jeść maks raz na pół roku, branie MDMA cześciej niż raz na 3 miesiące wpędzi cię w ciężka depresję, a mefedron to najlepiej mikrodozować jako suplement diety. najczęściej takie typy nie mają też pojęcia o chemii, ale próbują się podpierać linkami do pdf-ów z harvarda i rzucają iupacami na lewo i prawo żeby wyglądać poważnie

na drugim miejscu jest "natchniony moralizator" świeżo po terapii długoterminowej - nawalili mu tam informacji i zmusili do zmiany trybu życia, więc teraz czuje powołanie do nawracania na trzeźwość. A kiedy sam ma ciężki nawrót (no pun intended) to ląduje na dnie tak jak każdy, tylko tym razem bez telemarku, bo jedyne co można zrobić to go obśmiać
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 425 / 50 / 0
Normalsi, czyli ci ktozy walili by helupe gdyby reklamowali ją w tv. Z używek to sami piją na umór, palą faje jak smok, chleją hektolitry kawy, w chorobie chetnie wspomogą się tussidexem czy innym antidolem a do tego jeszcze mają czelnosc nazwac mnie cpunem jak raz na ruski rok zjem mąke nosem
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 617 / 0
Ci którzy są ze twardymi dragami w ostrym cugu......a wkurza mnie to że nie wiem jak oni to robią.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.