Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 3651 / 999 / 2
Czy szkodliwość izopropylofenidatu nie odbiega od szkodliwości etylofenidatu?
sky is the limit
  • 2990 / 1650 / 35
Nie po moich badaniach można stwierdzić,że o dziwo izopropylofenidat ma mniej skutków ubocznych niż etylofenidat.
Badań już trochę a teraz, w ciągu 5 miesięcy prawie codziennie.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 163 / 5 / 0
wczoraj poleciało sniffem koło 45mg sniffem, działania wogole nie odczułem a dziś bolała mnie głowa cały dzień podczas chodzenia. Piłem też trochę kropli walerianowych które mają alkohol. Czy to może być wina mieszania z alkoholem?
  • 585 / 62 / 0
Nieprzeczytany post autor: sidik »
03 marca 2018blackgoku pisze:
nie wiem jak ze szkodliwoscia EPH, ale IPPH przeszlo w stanach zjednoczonych juz 1. (lub nawet 2) faze badan klinicznych na ludziach i o ile wiem wypada lepiej niz MPH.
  • 948 / 279 / 2
Re:
Nieprzeczytany post autor: A-CoA »
03 marca 2018sidik pisze:
03 marca 2018blackgoku pisze:
nie wiem jak ze szkodliwoscia EPH, ale IPPH przeszlo w stanach zjednoczonych juz 1. (lub nawet 2) faze badan klinicznych na ludziach i o ile wiem wypada lepiej niz MPH.
Źródło?
Lepiej wypada chyba pod względem długości działania, co jest pożądane, bo nie trzeba stosować tabletek o zmodyfikowanym uwalnianiu.
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 62 / 0
Nieprzeczytany post autor: sidik »
jednak sciema, jedynie na szczurach, wybacz. bylem absolutnie przekonany, ze to kiedys wyczytalem na reddicie. za to jest opatentowany: https://patents.duckduckgo.com/patent/US20120245201A1/en.
  • 163 / 3 / 0
Ja już 'mocno' czuje 30mg XD
Nie wiem jakim cudem można mówić że to jest 'słabe i nieaktywne'.

4f MPH wkurwia 'noradrenalina' tutaj jest czyściutko dopaminowo :D
"Rzeczy łatwe są dla Ciebie trudne a trudne są łatwe ?" napisz... kontakt: m1033@o2.pl
  • 58 / 2 / 0
Spożywał ktoś iph w ostatnich dniach od rickiego martina? Bo zamówiłem i nie wiem jakiego sortu się spodziewać. Będę to jadł pierwszy raz. Przeczytałem cały wątek i mam wątpliwości co do dawkowania. Od 20 do ponad 100 mg to duży rozstrzał. A i czy piwko lub blant będą pasowały do iph?

Do dyskusji na temat źródeł służy dział sprzedawcy. Mrrabbit.
  • 948 / 279 / 2
IMO ipph to typowa substancja do pracy, praktycznie bez potencjału rozrywkowego, więc łączenie z alkoholem który dodatkowo odwadania mija się z celem.
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 758 / 44 / 0
fenidaty z alko otrzezwiaja jak dobrze pamietam.
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.