Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Zmiany ścierwa
Dobra, bez zmian
102
10%
Chujowa, lecz zawsze taka była
169
17%
Była dobra, ostatnio poziom spadł
388
38%
Była chujowa, ale ostatnio się poprawiła
78
8%
Nie zauważyłem żadnych zmian
42
4%
Jest popierdolona, robi rozpierdol w czaszce, i działa nie jak fryta
230
23%

Liczba głosów: 1009

ODPOWIEDZ
  • 477 / 18 / 0
Nycomed pisze:
Znajomy był we Wrocku i mówił, że same kocury, różowe, żółte, białe podobno mała rajka i wypierdala z butów, twierdził, ze najlepsza jaka wciągał. Ogólniw to dobra fetka jest praktycznie w kazdym wiekszym miescie tylko trzeba sie obracać w "odpowiednim" towarzystwie, które wcale nie jest takie odpowiednie dla zwykłego człowieka i większosć normalnych ludzi nie chciało by mieć z takimi typami nic wspoólnego ;d Najlepszą fete miałem zawsze albo od głęboko wjebanego w biało typa alko kolesia , który brzydzi sie fetą i bierze ogromne ilości i robi wielkie pieniądze na ćpunach, dodatkowo jak daje z wagi zajebistego speeda to są ogromne pieniądze.
Dokładnie tak jest jak piszesz, z naciskiem na to "odpowiednie" towarzystwo. Dopiero niedawno się przekonałem co w końcu z tą fetą w naszym kraju. Czy naprawdę nie ma dobrego materiału - prawie w to uwierzyłem - czy jednak idzie dostać dobrej jakości amf. I faktycznie, jak się trafi w końcu na tego typu i podobne osoby jak to wyżej ująłeś, dostaje się naprawdę zadowalającą fete. Ten towar o, którym piszę dosyć ostro zalatuje - śmierdzi "rybą" jak to ktoś ode mnie opisał. Sporo mniejszych i większych grudek, które łatwo się rozgniatają pod naciskiem karty, a barwa tego materiału jest standardowo biała. Kiedyś myślałem, że po zabawach z bk i to w większości metkatem nigdy dotrę do tak kozackiego sortu po, którym jest się w chuj zadowolonym tak ogólnie. Też myślałem, że po ładowaniu przypuścmy metkata, jeszcze tego samego dnia feta tak dobrze może porobić. Prawda taka, że jak jest dobry sort to zawsze kopnie. Zero niepokoju, uczucia zimna jakichś dreszczy czy chuj wie innych wazokonstrykcji. Umysł bardzo jasny i czysty, a myśli klarowne przy rozsądnych dawkach - przy większych wpada się w słowotok i spory natłok myśli jest. Co bardzo ważne, w czasie działania można odczuć to coś co można nazwać euforią - wiadomo nie to co po ketonach, jednak nastrój wysoce poprawiony, dobry humor, czuć jakby się na coś czekało, wiecie, to takie przyjemne uczucie :) Kolejne naste już dorzutki działają nadal poprawnie. Z resztą trudno to opisać ale bardzo, bardzo się cieszę z tego materiału i śmiem twierdzić, że do tej pory dane mi było dostać co najwyżej o połowę słabsze sorty od teraźniejszego.
Ha, ale się zajebiście siedzi, jeszcze dobre PST do tego wypije za moment :)
"Ukryta twarz oznacza, że wiesz
Coś z czym nikt nie godzi się..."
  • 2 / / 0
Witam, od kilku miesięcy mam bardzo dziwny problem z którym nie mogę sobie poradzić, mianowicie ogromny problem z wyplywajaca substancja z oka o gęstej konsystencji, białym lub zoltawym kolorze która się dosyć mocno klei, w oczodolach jak i kanaliku ocznym mam ciągły biały "nalot" którego bardzo ciężko się pozbyć, jak uda mi się go oderwać to przykleja się do palców, rąk, twarzy. Często budze się z napuchnieta bardzo twarzą, szyją, oczami, język, gardło jest tak samo tym samym obklejone, ciągle zatkane zatoki i splywajaca mega gęsta flegma po gardle. Pomaga na to gorąca woda, płyn listerine oraz witamina C rozpuszczona w wodzie oraz sok z cytryny. Praktycznie to samo pomaga mi pod pachami czy w miejscach w których człowiek się poci lecz tu też mam problem bo nie mogę się spocic od 2-3 miesięcy, zamiast tego przy wysiłku czuje ogromny świąd w tych miejscach i jak coś mi strzyka w zatokach. Zmieniłem zrodelko jakiś czas temu i po 2 tygodniach przerwy trochę przeszło lecz nie do końca a z chwilą powrotu do poprzedniego źródła problemy znowu wróciły. Zastanawiam się co to jest? Ze nikomu innemu się nic nie dzieje tylko mi. Jest jakaś substancja która może tak działać?
  • 4807 / 272 / 0
Dlaczego ten wątek nazwałeś "klej w fecie"? Tak ostro wciągasz?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 268 / 5 / 0
Śpiący Jachu, o to chodzi? Po spaniu praktycznie zawsze się zbiera w kąciku oka biała, lepka substancją, która jak wyschnie to tworzy taki jakby strup. Jedni mają mniej tego, a znam kolesia co codziennie ma tam tego nawalone ile fabryka dała. Chyba, że leje Ci się strumieniem z oka to kapituluje i nie wiem co to.
  • 4807 / 272 / 0
To chyba nie takie proste, chłodzeniem organizmu steruje układ nerwowy i jeśli ktoś np. się słabo poci wtedy robi się mega czerwony na twarzy i ogólnie skórze gdy się zmęczy bo rozszerzają się naczynia krwionośne żeby zmniejszyć temperaurę organizmu. Ogólnie to bym z tym leciał do neurologa, który ewentualnie pokieruje gdzieś dalej lub po prostu przestał ćpać, ale to pewnie niewykonalne ;]
  • 2 / / 0
Jak na razie to nie brałem znowu tydzień i w sumie średnio widzę poprawę, nie jestem lekarzem ale tak jakby jakiś układ limfatyczny średnio działał, bo w miejscach węzłów chłonnych mam ciemniejszy kolor skóry i żeby było ok musiałbym się myć co godzinę chyba, jeszcze poczekam z tydzień żeby w badaniach nie wyszło mi nic na pewno i pójdę do lekarza. Myślałem ze ktoś coś słyszał o czymś takim i może udzieli mi jakiejś informacji ale to raczej wygląda na jakiś inny problem a wciaganie zwiększa jego objawy
  • 139 / 11 / 4
Mozliwe ze fu ze zjebanej syntezy, tak jak już pisali poprzednicy
Uwaga! Użytkownik kubbka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 272 / 0
Gratulacje, odpowiedziałeś na posta sprzed prawie 8 lat
  • 423 / 12 / 0
Jak z jakością w Warszawie ? Ktoś pomoże jutro za opłatą ? Jak coś to PW
  • 16 / 4 / 0
Ktoś coś na Podlasiu?
Ogólnie to tu u nas ze wszystkim słabiutko, ale może ktoś coś jednak.

W Krakowie sort żółty, sypki, śmierdzący rybą. 2 kreski - efekty minimalne, trochę chęć do gadki - w klimat się raczej nie wpisało, bo impreza mocno elektro.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.