Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 181 / 3 / 0
Nazwa: MItsubishi
Kolor: Białe, na niektórych czerwone kropki
Kształt: Okrągłe,
Logo: Mistsubishi
Gdzie kupione: Małopolska/górny śląsk
Kiedy kupione: Październik 2010
Sposób przyjęcia: oralnie
Opis działania: Spożyłem zaledwie 0,75 piguły o 22, a po godzinie się załadowała. Jak wszedłem na densflor i zaczeli puszczać dnb, dubstepy i inne wixy to myślałem, że się rozpłyne na tym densflorze. Ciarki, miałem ochote roznieść densflor i krzyczeć "kocham wixe, kocham pixy!". Rozkminki na densflorze, że mógłbym tam zostać do końca życia w takim stanie :-D standardowo sucho w ustach i rozjebane źrenice. Po 4 godzinach jakoś o 3 siedziałem z kumplem na klatce i o ile 5 minut wcześniej mnie wixowało to w momencie zeszły. Głowa w dół i modliłem się, żeby dojść do domu. Zasnąłem bezproblemowo o 3:30 jak tylko zamknąłem oczy.
Ocena działania: 10/10 jeszcze nie jadłem nic lepszego
Dodatkowe komentarze: konsystencja krucha, w smaku kwaśne, wąchać nie wąchałem :-D

http://img179.imageshack.us/img179/6870/2342341.jpg
  • 78 / 1 / 0
Nazwa: Mercedesy
Kolor: Niebieskie, dobrze zbite
Kształt: Okrągłe
Logo: mercedes
Gdzie kupione: Lubelskie
Kiedy kupione: Listopad 2010
Sposób przyjęcia: oralnie
Opis działania: Zjedzone sztuki 2 ok godziny 23, po uprzednim wypiciu paru piwek i flaszeczki na 3. Rozkrecily sie od razu po rzygu, nie wiem czemu, bo koleszka ktory zjadl jedna nie czul zadnych dolegliwosci, no bywa. Wejscie bardzo energetyczne i miekkie, od razu wiedzialem, ze bedzie pieknie. Koleszka widzac efekty od razu zarzucil 2 - gadka, euforia, energia no bylo w sztos. Jakies piwka na stacji, odprowadzenie kolegi, piwka, gadka na klatowie do godzin porannych 3-4. Ogolnie bardzo dobre krazki i polecam!
Ocena działania: 7/10
Dodatkowe komentarze: ZAWIJAC, bo jak narazie w okolicy nie ma nic ciekawszego.
  • 6 / 1 / 0
Nazwa: X
Kolor: niebieski
Kształt: trójkątny
Logo: litera X
Gdzie kupione: kuj-pom
Kiedy kupione: Listopad 2010
Sposób przyjęcia: doustnie 2
Opis: bardzo dobre piguły jak na te czasy, zjedzone tylko w ilości 2 sztuk działały na mnie 4-5 h, nie bylo problemów z zaśnięciem. Cena 10 zł w hurcie, normlanie 15 zł/sztuka.

Foto: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/485 ... 3ed87.html

Ocena działania: 10/10 jak na dzisiejsze czasy, 7,5/10 ogólnie
  • 38 / / 0
Nazwa: ROUTE 66 (taka tarcza)
Kolor: NIEBIESKI
Kształt: OKRĄGŁE
Logo: Tarcza symbol drogi stanowej z liczbą 66
Gdzie kupione: Wielkopolska ale ponoć przywiezione z UK
Kiedy kupione: Grudzień 2010
Sposób przyjęcia: oralnie 2
Cena: 20zł
Opis działania: Zjedzone 2 w odstępie 30 minut po ok 30 minutach jak pierwsza zaczęła lekko smyrać przybiłem 2.. i po tem już było bosko czyli tak jak trzeba, tabsy drogie ale warte swojej ceny i robią tak jak trzeba tak jak pigółki z 2005r, choć po ostatniej konsumpcji kryształów mój zmysł postrzegania w tej sprawie się zmienił..
Ocena działania: 10/10 no może 9/10 bo jadłem kryształy MDMA
Kocham Deszcz bo tylko on na mnie leci..
  • 2 / / 0
Nazwa: Mitsubishi
Kolor: Biały
Logo: Mitsubishi
Gdzie: zachodniopomorskie, pochodzenia NL
Kiedy: Listopad/Grudzien 2010
Sposob przyjecia: 2 doustnie
Cena: 9zł
Opis działania: Po zapodaniu pierwszej po 30 minutach faza lekko zaczyna wchodzic, idealny moment na wrzucenie drugiej. w oczekiwaniu na "zaaktywowanie sie" drugiej fala na przemian ciepla i zimna, rozmowa zaczyna sie kleic i w dodatku duzy atak smiechu. Maja w sobie to co trzeba, tylko mogly miec tego wiecej.
Ocena: jak na Polske 9/10
  • 3 / / 0
Kolor: Różowe
Gdzie: Kujawsko Pomorskie, Bydgoszcz
Kiedy: Grudzien 2010
Cena: 7zł
Opis działania: Pierwszą zjadłem w klubie po paru piwkach i kreseczce fetki tak po 45 minutach zacząłem czuć te fale ciepła dosyć ostro jak na jedną a że nie jadłem dawno dowaliłem drugą bo czułem, że to jest to ;) Niestety jak łyknałem drugą od razu bełta walnołem ale było git bo piguły nie wyrzygałem, Faza baaaardzo mocna i długa od 12 do 6 rano niewiedziałem co sie ze mna dzieje aż w szoku byłem bo potrafilem zjesc naprawde duzo piguł, tak o 6 miałęm troche haluny jak już w łóżku leżałem ale to chyba bo tyle zioła spaliłem na zaśnięcie hehe na moje jednym słowem MDxx
Ocena: bym dał 8/10 ale z racji na dziwną interakcje z żoładkiem dam 7/10
  • 8 / / 0
Kolor: Białe
Kształt: Okrągłe , duże
Gdzie: podkarpacie
Kiedy: 30 Grudzien 2010
Cena:8 zł
Opis działania: nie wiem gdzie jestem :D %-D nie równo:nuts:
  • 114 / 3 / 0
Nazwa:Kogut
Kolor:rózowy
Kształt:okrągły
Logo:kogut
Gdzie kupione:Świętokrzyskie
Kiedy kupione:Grudzień 2010
Sposób przyjęcia:Doustnie
Opis działania:Zajebiste krązki! Na poczatku trochę dziko się ładowały ale póżniej odlot na maxa zabawa przednia napewno zawierają MDxx. Polecam!
Ocena działania:

Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/ecstasy-opis ... z1AFRX75Op
  • 327 / 3 / 0
Nazwa: Pink Rooster (kogut)
Kolor: purpur/fiolet
Kształt: okrągły
Logo: kogut
Gdzie kupione: KRK
Kiedy kupione: nie dawno ;)
Sposób przyjęcia: doustnie, nos
Opis działania: Bardzo mocne raczej w 100% MDMA bo trzymały nie aż tak długo i kompletny nie ogar aż się bałem xD Zero zwałki bólu głowy itd. ;)
Ocena działania:9/10
Dodatkowe komentarze: Polecam !
  • 199 / 4 / 0
Nazwa; chuj wie xd
Kolor: czerwony/rózowy
Kształt: okragły
Logo: kogut
Gdzie: okolice Krk ;p
Kiedy: 13.01.11
Sposób: do pyska
Opis: To mój pierwszy raz, weszlo po jakichs 35minutach, na poczatku czulismy sie lekko i zaczelismy tanczyc, spiewac i chuj wie co jeszce. Potem zaczely sie odpaly, ja ubralem turban i udawalem allaha oni sie modlili do mnie, ogolnie spidowa faza ok 2h potem mialem cos w rodziju zamuly, chcialo mi sie spac strasznie, jednak o 2 do 4 nie usnalem, o 4usnalem. Przed chwila wstałem i czuje sie bardzo ok

ocena 7/10
Zbyt krótko xd
Zablokowany
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.