Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 537 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tosigot »
@Up

Zwykły świat zolpidemu, z czasem brania ( u mnie 2 lata) tolerancja na niego rośnie dosyć szybko, film dopiero urywa mnie się przy 8 tabletka nasenu, więc prawie cały blister %-D

Pozatym zolpidem poprostu świetnie się miesza z Tramadolem i benzosami, poprostu cukierki,
Usiąść sobie, zagryść 200mg Poltramu Retard, połknąć 12mg broma(lexotan) i rozkoszować się sniffowaniem zoplidemu i paleniem szlugów. Mhmmmm NIEBO NA ZIEMI ;]

@edit : tylko o ten Tramadol coraz ciężej, gdyby tylko niebył na ta jebana refundacje .... :#:
Nullius in verba
  • 226 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blaze »
o zesz w mordeczke truszke przesadzilem z proszkami. w dzin cliniki, jaranie kolegra tamcem poczestowal, jakies piwko ja patrze a tu juz wieczor DNIA NASTEPNEGO bo na tym melanzu zasniffowalem sobie 20g zolpi kurwa ale zonk
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1080 / 126 / 3
Nieprzeczytany post autor: Wincent »
na tym melanzu zasniffowalem sobie 20g zolpi kurwa ale zonk
Walnąłeś w klamę 20 g zolpidemu na imprezie? :scared:

BTW
Takie pytanie; Swego czasu stosowałem na bezsenność Polsen. Efekty były dobre ale zawsze rano czułem taki "chemiczny kac". Czy to ogólny efekt działania Zolpidemu czy to jakaś specyfika Polsenu?
Porady prawne (nie charytatywne)-> Prywatna wiadomość
  • 78 / / 0
Blaze, serdecznie pozdrawiam Twój układ nerwowy.
Uwaga! Użytkownik Waszmośdzierz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 226 / 4 / 0
@Up

slicznie wam dziekuje ostatnio sie upierdalam wszyskim+zolpidem do tego. dzisiaj polecial juz blancik i w klame. poem sie zobaczy moze 900dmx a na zejsciu w nos :kotz:
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2009 przez Blaze, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 12 / 0
Zolpidem imho mógły być używany na fobie społeczną, bo po nim człowiek staje się bardzo pewny siebie. Ja po około 30 mg byłem tak pewny siebie, że przyjebałem 10 mg do tego w nos na chacie. Wszystko było by ok, ale wtedy robiłem grilla na balkonie i stara w kazdej chwili mogla to zauwazyc. Żeby tego było mało zrobiłem to przy przyjaciółce, która myślała, że już nie ćpam bo jej to obiecałem. A żeby tego było jeszcze mało proponowałem jej zeby sobie z piwem zmieszała to bedzie miała wiekszą banię. :*) :*) :*) no i próba dorzucenia jej tego do piwa ... masakra. Człowiek na zolpidemie sie nie kontroluje, ajak już sie urwie film to po imprezie.
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 78 / / 0
Taaaak, rzeczywiście ma takie właściwości w psychiatrii jak gin z tonikiem ;).
Uwaga! Użytkownik Waszmośdzierz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 226 / 4 / 0
próba dorzucenia jej tego do piwa
no co Ty chciales lasce film zerwac? nieladnie
  • 1069 / 12 / 0
eee to było na na 40 mg zolpidemu, ja sam nie wiedziałem co robie
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: misstle »
najbardziej jest smieszne, ze wlasnie rano patrzysz, a tu nic nie zostalo z calego listka, ktory jeszcze wieczorem byl pelniusienki.

wzielam teraz polowke w nos, estazolam i zastanawiam sie nad otworzeniem piwa.

cheers
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.