Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 344 / 44 / 0
@dzordzu318 jeżeli uważasz, że możesz mieć z nią przyszłość, to zawalczcie razem o trzeźwość. Inaczej i tak ten związek nie będzie normalnie funkcjonowac. Jeżeli rozmowy nic nie dają, oszukuje cię, ma jakieś sekrety, to uciekaj jak najprędzej bo nawzajem się rozjebiecie psychicznie tym bardziej jeśli chodzi o wciaganie. Skojarzyło mi się jak ja nie chciałem słuchać i straciłem miłość (może życia może zapomnę jestem jeszcze młody). Nie słuchałem miałem w dupie już ponad 5lat temu a dalej o niej myślę i co by było gdybym nie był młodym debilnym ćpakiem heh :'(, ale nie będę się użalał. Trzymaj się ziomek.
  • 1 / / 0
Dzięki za słowa wsparcia, bo w głowie mam kompletne zamieszanie.
Jestem zdecydowany pomóc tej osobie.
Ale jak dalej będzie tak jak teraz, to niestety trzeba się pogodzić ze stratą bliskiego
  • 344 / 44 / 0
@Up trzeba tak będzie zrobić brachu. Spróbuj żebyś nie był zły, że nie zawalczyłeś, ale jak nic się nie zmieni, to, to pierdole. Zadbaj o siebie i o swoją psyche. Nie dziwie się że masz mętlik w głowie, sam mam niezły rozpierdol przez dziewczyny dragi i ludzi od 5lat, ale walczę z tymi demonami jakoś tobie też się uda. Będzie smutek, ale nie wracaj do niej rozjebiecie się nawzajem. Byłem z ćpunką nie polecam same kłopoty. Po czasie zrozumiałem że to nawet nie była miłość. Może też będziesz miał taką refleksje a może wam się uda. Tylko pamiętaj że ćpunśki związek i tak będzie chujowy. Zawalcz a jak niez to dbaj o siebie brachu
  • 177 / 26 / 0
Wszystko w temacie chłopaki @Merx i @Ukurwiony420 zamknęli temat. Na hype nawet darmowe porady psychologiczne %-D
Przedstawienie musi trwać.
  • 107 / 9 / 0
Dokładnie. Trzeba sobie pomagać w tych cięzkich czasach <3
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 1 / / 0
Przynajmniej nie mam już wrażenia że to ze mną coś nie tak, dzięki chłopaki
  • 344 / 44 / 0
Jak się samemu wie mniej więcej jak boli taka sytuacja zawsze powiem nawet obcemu od serca. hyperrea <3
  • 417 / 110 / 0
12 kwietnia 2025Ukurwiony420 pisze:
bo nawzajem się rozjebiecie psychicznie
to tez jest jakies rozwiazanie

destroy/erase/improve c'nie?
  • 167 / 15 / 0
Tęsknię za ex. Ale nie ze tak trochę tylko kurewsko mocno, 5 miesięcy temu ją rzuciłem. Byliśmy oboje toksyczni dla siebie, ja jestem mentalnie jak joker a ona się zachowuje i nawet wygląda jak znana i kochana przez wszystkich cpunow influencerko-politoksykomanka queenoftheblack. Ostatnio wyrwałem jakąś seksowna altke ale po przeleceniu jej złapałem doła co ja kurwa robię i że tęsknię do ex (borderka+pmdd+politoxy). Wiem że może się to wam wydawać śmieszne czy normalne, ale nie cierpiałem tak nawet rzucając alprazolam który brałem w dawkach przekraczających 20mg na raz. Nie wiem czy do niej napisać, kurwa dorosnąć i jakoś ogarnąć ten związek, cpac dalej cieszyć się powodzeniem ruchac seksowne altki i mieć nadzieję że po którejś zapomnę czy kurwa zatrzymać tą karuzelę spierdolenia i zamknąć się w psychiatryku bo bez dragów bym się odjebal, kurwa piąty miesiąc leci a napierdala to jak złamanie otwarte, kurwa gorzej, wolałbym mieć złamanie otwarte ale ją obok, teraz nic nie ma kurwa sensu
  • 5240 / 936 / 0
Ruchaj dalej niestabilne laski to wyleczy Twoja dusze
Lepiej zwalic konia
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.