Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / 2 / 0
Nie wiem czy odpowiedni dział, jeśli nie to proszę o przeniesienie
Pamiętam połączyli amfetaminy i te libido na całkowicie innym poziomie, coś pięknego. Na zejściu nawet był ogień.
Na ten moment po pół rocznej ponad przerwie, libido miałem miałem przy zażyciu amfa warte 1/3 tego co było i to tylko na początku fazy w ciągu schodzi do zera . Raz miałem konkretne po 3vmc chyba 2 dni. Jak to może być że teraz spróbowałem meg w końcu z odrobiną Nepa i jie czuję kompletnie libido? Nie ma tego uczucia podniecenia.
Dodam że jestem na testosteronie.
Czy powodem może być:
Ketrel od pół roku na sen, teraz chodzi do 100 i nie zawsze stosuje
Pręga 600: z wyskokami na 900-1200
Czasami wleci 0,5-1mg xany
Pamiętam że zaczęło się wszystko od jebanego escitalopramu, potem Olanzapina na sen 10-20mg.
Na ten moment siłka 4x tyg, zdrowe jedzenie witaminy
O co może się rozchodzić ?
  • 5172 / 905 / 0
Antydepy moga kastrowac. Jest watek na redicie i masa poszkodowanych. Nawet na wiele lat po odstawieniu
Mieszanie w hormonach zewnetrznym t3sciem .
Cpanie tez na poczatku fajnie wyrzuca neuroprzekazniki a potem czegos brak
Jednym slowem. Zaburzona gospodarka neuroprzekaznikow i hormonow
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1744 / 573 / 0
Zazwyczaj jak ktoś mówi "zdrowe jedzenie" to żre mało mięsa albo co gorsza, je te wszystkie przetworzone węglowodany z dodatkami co są w sklepie na półkach podpisanych "zdrowa żywność". Ja tam nigdy nie widziałem nic zdrowego, no chyba, że wierzysz w piramidę żywienia, która na przestrzeni kilku dekad doprowadziła do masowych zachorowań i otyłości. A już prawie każdy, kto mówił, że zdrowo się odżywia, je margarynę zamiast masła i smaży na olejach z nasion XD także zdrowe żarcie zazwyczaj jest w chuj niezdrowe, nad tym się zastanów, bo libido takie coś drastycznie obniża i pierdoli w hormonach. No tutaj dochodzi jeszcze, że bierzesz różne leki, jeszcze neuroleptyki na spanie brałeś, więc masz wszystko rozregulowane i naprawdę komicznie wygląda wobec tego pytanie na końcu posta. Kolejny czynnik, że kiedyś mogłeś mieć w miarę dobre futro, a teraz trafić na typowe polskie 10-15% amfetaminy w amfetaminie, lub gorzej. Poszukaj na forum jak oczyszczać tę substancję i zobacz ile Ci zostanie. Witaminy to zazwyczaj są gówno warte, preparaty albo ich nie zawierają, albo są w słabo przyswajalnej formie, wzajemnie się antagonizują różne minerały, brane są przez ludzi o nieodpowiedniej porze i sytuacji. Tak też zakładam, bo niemalże każdy stosuje gówno warte "witaminy" i/lub źle ich uzywa. Dużo tutaj jest czynników pewnie jeszcze przez Ciebie nie wymienionych. I tak jak mowił przedmówca, czasem magia substancji po prostu nie chce już wrócić.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.