Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Człowiek bierze na klatę to, że nie dopiął Twojej sprawy w administracji i Cię za to przeprasza, to jeszcze masz czelność go pomawiać o jakieś kłamstwa, czy Ty siebie czytasz?
Szkoda tylko, że pomawianie mnie zawsze się źle kończy - bo na wszystko co robię/mówię/piszę mam dowody.
To czas na smaczki.
@magdabudny - Konto zostało odblokowane 11 stycznia 2026 roku.
A jeśli z kontem jest problem, to wystarczy napisać, ale jak ktoś mi będzie pretensjonalnym tonem wymachiwać co mam robić - to sorry, ja już dzieckiem nie jestem i nie będę wchodził w takie rzeczy, a tym bardziej nikt nie będzie mną pomiatał jak zwykłą szmatą, gdzie to nadal ja wykazałem jako pierwszy chęć rozwiązania tego problemu.
Twoja kolej, jak Ci tak bardzo zależy, teraz to ja żądam wyjaśnień - dlaczego mnie pomawiasz?
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.