Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 1761 / 585 / 0
Tak odpierdalam że się doprosić nie mogę tyle czasu żeby podszywki zostały usunięte a @Merx mi kłamie że usunął dawno temu posty to nie sprawdzi IP, z tym, że posty dalej wiszą. Pisałem do admina jak mi dal maila i co? Ma wyjebane. A ja mówię, użyj odrobiny logiki człowieku, skoro mam kontakt do Merxa na Signalu, skoro mogę pisać maile do admina, skoro Magda przekazywała moje wiadomości, po chuj bym miał pisać posty bez zalogowania, w których dodatkowo sam się poniżam i widać że posty pisał ktoś, kto chciał, żebym wyszedł na jakiegoś desperata. Tu nic nie ma sensu i mogłem na mnóstwo innych sposobów pisać choćby prosząc Madzie o przekazanie wiadomości, a nie robić z siebie pajaca niezalogowany. A za odpierdalanie to swojego bana odbębniłem, ani razu nie pisałem wtedy z anonima, ani jednego alt-konta nie założyłem i to chyba też o czymś świadczy. Ciężko u Ciebie z myśleniem i łączeniem kropek chyba. Bo wszystkie argumenty jasno pokazują, że jest jak jest, a Twoje durne domniemania i dopisywanie na siłę o jakimś pisaniu z telefonu mamy to jawne prowo i jakby administrator tego forum traktował te robotę poważnie to dawno byś swoją pozycję stracił. Ale że nikt już tu prawie nie wchodzi bo większość internautów do siebie zraziliście, to jesteście kółkiem wzajemnej adoracji i jak tylko ktoś odrobinę ma czelność wytknąć błąd w Waszym rozumowaniu to ma wypierdalać. Spoko, to wypierdalam. To ja jak dotąd przed banem dawałem w to forum wkład, a forum nigdy nic mi nie dało, także luzy rajtuzy, traktujcie innych jak śmiecia, mi już wystarczy Waszych podwójnych standardów, kłamstw i oszczerstw.
  • 1578 / 412 / 2
A Ty @WladyslawWygiello użyj czasami trochę rozumu, bo najwidoczniej bardzo trudne do zrozumienia dla Ciebie jest to, że ktoś prowadzi po za [H] prywatne życie i musisz mieć NA TU I TERAZ wszystko zrobione, nie no kuźwa ręce opadają za przeproszeniem.. będę miał dziś czas, ale ze względów jakie mi skomplikował wczorajszy dzień dopiero popołudniu/wieczorem, żeby się tym wszystkim zająć, your choice czy mam się tym w ogóle zająć, czy oczekujesz na perma, bo masz hyperfocus na wyjaśnienia i nie widzisz, jakby inni mieli inne priorytety.
Człowiek bierze na klatę to, że nie dopiął Twojej sprawy w administracji i Cię za to przeprasza, to jeszcze masz czelność go pomawiać o jakieś kłamstwa, czy Ty siebie czytasz?
Szkoda tylko, że pomawianie mnie zawsze się źle kończy - bo na wszystko co robię/mówię/piszę mam dowody.
To czas na smaczki.
tymek2.png
@magdabudny - Konto zostało odblokowane 11 stycznia 2026 roku.

A jeśli z kontem jest problem, to wystarczy napisać, ale jak ktoś mi będzie pretensjonalnym tonem wymachiwać co mam robić - to sorry, ja już dzieckiem nie jestem i nie będę wchodził w takie rzeczy, a tym bardziej nikt nie będzie mną pomiatał jak zwykłą szmatą, gdzie to nadal ja wykazałem jako pierwszy chęć rozwiązania tego problemu.

Twoja kolej, jak Ci tak bardzo zależy, teraz to ja żądam wyjaśnień - dlaczego mnie pomawiasz?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.