Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 60 / 7 / 5
@CodeineByThePool skąd ta pewność że to od sulfogwajakolu?
Może to jakaś reakcja alergiczna. Próbowałeś brać jakieś antyhistaminy?
Thinking isn’t going to get us anywhere.
  • 21 / 2 / 0
@Jonathan
dzis wzialem bilaxten moze to jakas alergia i przez histamine moze poprostu przestalem ja odczuwac i stad taka reakcja,bede sie obserwowal moze to nie korona :p
byc moze to tez od fajek ktore ostatnio wiecej popalam ale poprostu pewnej nocy sie juz z nim obudzilem :.
  • 703 / 135 / 0
12 kwietnia 2020CodeineByThePool pisze:
Witam czy miał ktoś może taka dolegliwość jak świszczący oddech i lekki kaszel czując podrażnienie przez ten sugl? Biorę jakiś czas i nie wiem czy gdzieś się przeziębiłem czy to przez to?

poprawiono, staraj się pisać gramatycznie zrozumiale - starysteve

Przerzuć się stary na antidol bo aż żal patrzeć jak sobie tyracie bebechy tym sulfogównem w ciągach, ja wiem, że antidol droższy ekstrakcja, ale czy warto żałować na zdrowiu? Gdzieś tu był wątek spowiadam się wam z kodeiny, kolesiowi wysiadły narządy, jeden będzie wpieniczal rok zrobi badania wszystko ok, drugiemu spostoszy to bebechy że hej, nigdy nie potrafiłem zrozumieć dlaczego większą część nie przerzuca sie na Antka lecialem w grubym ciągu Antka, zawsze przykładem się do tych ekstrakcji nawet w dawkach 750-900 robiłem na 2 ekstrakcje by uniknąć strat, ale no kurde, koda z Antka nawet ciekawiej klepie, subiektywne odczucie jest inne, wchodzi szybciej i jakby bardziej euforycznie pomimo, że to ta sama substancja, powiadam wam szkoda zdrowia na sulfogwajakol, chyba, że ktoś bierze kodeine na sportowo i nie jest uzależniony to jeszcze jeszcze ale nie potrafię sobie nawet wyobrazić półrocznego ciągu na thioco w dawkach 750mg +
  • 60 / 7 / 5
@up głównie bierze się to z lenistwa ludzi. Po co spędzać nad czymś godzinę czy dwie jeżeli można coś zrobić w minutę. Drugą sprawą też jest cena, dla kogoś te kilka złotych może zrobić różnice i nie zwraca uwagi wtedy na zdrowie a na to by jak najwiecej kupić. Trzecią sprawą jak już tu ktoś kiedyś wspomniał jest częsty młody wiek wśród kodeiniarzy którzy nie mogą sobie pozwolić na trzymanie szklanki z papierem w środku w lodowce.
  • 180 / 11 / 0
wychodzi to normalnie w testach na dragi?
  • 60 / 7 / 5
O ile pamietam to koda metabolizuje się morfiny wiec tak, jako opioidy.
  • 449 / 101 / 0
Siemaneczko. Apropos sulfogwajakolu to niestety on taki jest. Po tygodniu walenia thioco miałam seksowny głos z chrypką mimo tego, że nie byłam przeziębiona, a każdego poranka wyrzucałam z siebie flegmę nad umywalką - eh... Może oszczędzę dalszego opisu... :-D

Antidol i tyle - drożej, a lepiej. Sulfogwajakol w bardzo dużych dawkach nie jest szkodliwy tylko dla żołądka ;) Jeśli nie mają gdzie tego robić, to niech jeszcze tego nie robią czy coś ;)
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 84 / 36 / 0
13 kwietnia 2020globus420 pisze:
Wychodzi - jeżeli ziomek nie okłamał (i nie zapomniał wcześniejszego dnia). Zrobili mu badania po tym jak stracił przytomność i wzięli na obserwację. Dosyć sporą kolekcję miał, a z opio walił tylko K więc wchodzi 4szur.
  • 1683 / 126 / 0
ja od 5 lat sie racze samym thiocodinem codziennie a z zoladkiem nic mi sie nie dzieje
  • 1211 / 616 / 0
13 kwietnia 2020globus420 pisze:
Na 100% tak. W szpitalu robili mi testy toksykologiczne i dojebali się o kodę, wychodzi normalnie w testach na opiaty.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.