Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 6196 / 439 / 12
@TymekDymek proszę pisać na konta@hyperreal.info , tutaj jak widać prowadzenie takich (anonimowych) dyskusji kończy się czyjąś zabawą.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
tymeczek369
  • / / 0
Usuńcie kurwa anonimowe wpisy z tego tematu, to nie jestem ja i ktoś się pode mnie podszywa. Merx kłamie mi na Signalu że posty już usunięte. Nie to nie, nie będę tu więcej pisał, ale niech jakiś śmieć się pode mnie nie podszywa. Madzia przekazała moje wiadomości ze swojego konta, to byłem ja, a od tamtej chwili wszystkie te posty wysłane z anonima to nie byłem ja, możecie to z łatwością zweryfikować bo wszystkie posty jako Tymek od roku pisałem na Oppo Reno 8T, jedno urządzenie zawsze to samo, a ten ktoś na pewno pisał z innego urządzenia. Chociaż miejcie tyle przyzwoitości, żeby nie pozwalać komuś pisać w moim imieniu. A jak ma być ban to ja tu już nic więcej nie pisze ani teraz ani w przyszłości, więc też blokujcie żeby ktoś się nie podszywał, bo mnie na tym forum już nie będzie i ja nie biorę odpowiedzialności za to co ktoś będzie pisał udając mnie. Jak coś to Merx ma mój nr telefonu, a z prywatnego maila właśnie odpisałem adminowi opisując całą sytuację i gdyby ktokolwiek pisał z innego maila niż ten z którego doszedł do Was mail "ostatnia wiadomość" trzy minuty temu lub z innego numeru telefonu niż ma Merx, to nie byłem ja. Jebać fejki, wszystkiego dobrego całej administracji i moderacji poza Stettartem. Dzięki za te kilka lat wspólne i trzymam kciuki za Was. Hej.
  • 4409 / 705 / 2117
A jak ma być ban to ja tu już nic więcej nie pisze ani teraz ani w przyszłości
No nie gadaj. Serio? Kurde. Bardzo się przejmujemy, że to twój ostatni wpis. A tak serio. Co mamy weryfikować po co usuwać anonimowe wpisy? Nie usuwamy nic, co nie wadzi, nie szkodzi i nie jest "mocno sprzeczne z regulaminem forum".

Nie wiem dokładnie jak wygląda sprawa. Muszę się przyjrzeć. Opisz po krótko (ja też zaraz sprawdzę) za co był ban. Jeżeli tylko dlatego, że pisałeś z anonima i ktoś Cię pomylił, to faktycznie ban niesłuszny, takiej opcji nawet być nie powinno. Idę to zweryfikować.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.