Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Jaki typ ćpuna Ciebie najbardziej wkurza ?
Opiowraki
61
5%
Stymoschizofrenicy
121
9%
Alkoholicy
220
16%
Misiozjeby (Osoby nachalne,nieszczere po empatogenach )
86
6%
Psajkoodklejeńcy
41
3%
Zamuleni Jaracze
131
10%
Nieogarokloniarze i inne osoby nadużywające benzo
37
3%
Dysokosmici (Osoby nadużywające dysocjantów)
16
1%
Dzieci dopalaczy ( nie wiedzą co biorą byle mieć faze )
297
22%
Kozaczki( Kim oni nie są ,bo zjedli grama alfy w ciagu nocy)
297
22%
Inni
34
3%

Liczba głosów: 1341

ODPOWIEDZ
  • 79 / 24 / 0
Oświeceni userzy psychodelików.
"jak Ci się nie podoba rzeczywistość, to sobie idź gdzie indziej".
  • 3245 / 625 / 0
Ci co wpędzają innych w depresję, lub nawet gorzej bo sami nie widzą i nie akceptują swoich defektów. i potrafią cię zeszmacić i zdołować bo boją się zarażenia swojej psychiki czyimiś problemami.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5985 / 1238 / 43
Wkurwia mnie moja siostra.
(typ dysocjantów)
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 3 / 0
@london5 pewnie siostra od DXM? Możesz coś więcej napisać o niej?
Sam kiedyś lubiałem DXM.
  • 701 / 319 / 0
@london5
Siostra to jednak twoja siostra, rodzina, warto z nią porozmawiać, często z nią rozmawiać na różne tematy, nie pouczać jej, delikatnie jej powiedzieć o tym co sprawia ci przykrość, niczego nie narzucać, ale mówić jej prawdę, kiedyś jej powiedz : "Wiesz.. cieszę się że mam taką siostrę, jesteś super siostra ale czasami twoje zachowanie mi nie odpowiada, szanuję to ale martwię się o ciebie, chciałbym abyś zawsze była szczęśliwa.." Rodzina to podstawa..
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 3245 / 625 / 0
Moja kuzynka do której podbija pół elity miasta, sama grzała amfetaminę i napierniczała xanaxy od tego samego lekarza co ja prywatnie, tak się kiedyś mówiło że siostra cioteczna, jakoś czuję że bardziej ja mógł bym podejść pod typ wkurzający, niż ona mi.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 556 / 0
@up dla takiego ćpania nie ma ratunku bez chęci drugiej strony, Ty będziesz tym wkurwiajacym, a jej ewentualny chłopak okłamywany brutalnie, życzę jej mimo wszystko powodzenia bo jeśli jest fajna laska to szkoda żeby poszła na zmarnowanie przez te spierdolone używki i jebane xanaxy.
24 kwietnia 2023london5 pisze:
Wkurwia mnie moja siostra.
(typ dysocjantów)
Ile ma lat. Ja ją wyleczę z ćpania akodynow mnie nie będzie wkurwiać xD ale to rola brata, po MDMA z nią porozmawiaj ciepło jak w rodzinie jak inaczej nie dasz rady. Może jest szansa że wtedy nie będziesz jej Ty wkurwial.
24 kwietnia 2023Verbalhologram pisze:
Ci co wpędzają innych w depresję, lub nawet gorzej bo sami nie widzą i nie akceptują swoich defektów. i potrafią cię zeszmacić i zdołować bo boją się zarażenia swojej psychiki czyimiś problemami.
Takie osoby najczęściej wywodzą się z patologicznych rodzin, jeśli są to bliscy znajomi powinieneś im pomóc będąc tym innym który stanie się inspiracją a nie ofiarą do pogardy, inaczej to świadczy że sam masz podkopana pewność siebie i samoakceptację tak samo jak oni wtedy trzeba takie znajomości dla bezpieczeństwa zdrowia unikac :/

P.S aha ja chciałem jeszcze znowu przypomnieć że mnie wkurwiają alkoholicy, dla nich powinno być specjalne miejsce w piekle.
alkohol powinien być nielegalny tak jak narkotyki, wtedy jest szansa że zejdzie to do podziemia i ktoś przypadkiem nie przepije swojego życia i nie spierdoli przy okazji życia innym
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 4 / / 0
Alkoholicy bo sam nim po części jestem i wiem jak to niszczy.Niszczysz siebie i rodzinę przy okazji.
  • 3245 / 625 / 0
alkohol z każdego zrobi egoistę, wewnątrz ogólnie klimatu nawet między swoimi. Ja jestem niby dda a sam lubię wypić, ciągle mam ten syndrom wyciszania i rzekomej pracy nad sobą, pijąc do lustra, pracuję w portierni i otwieram szlaban do piekła o którym pisał @pomasujplecki . Myślę że mam takie podejście nonszalanckie do alkoholu, bo jestem młody silny i zdrowy jak na tą używkę, a już ci starszej daty, którzy płacą za alkohol tak jak mój ojciec na stare lata to rzeczywiście jakby mnie lekko denerwowali swoimi oświeceniami że jednak robili błąd, ale czy układanie całego życia jak połowa ludzkości powiedzmy, to był błąd, czy dostosowanie?
  • 3245 / 556 / 0
@Verbalhologram tez jestem dda, mam obawy że Twoje picie jest jeszcze usprawiedliwione ale dziwię się że popelniasz ten sam schemat.
Prawda ja leciałem też z lekami typu benzo opio prega to wyższy kaliber choć powtarzanie schematu ale jakoś no dalo się z tego zejsc bo w końcu to nie cytrynowka za ladą tylko coś trudniej osiągalnego i bardziej uświadamiajacego co się odwala, a alkohol robi nieodwracalne szkody w mózgu, potrafi oszukiwać i usprawiedliwiac przez 20-40 lat między czasie niszczy życie każdemu w otoczeniu na pewnym etapie życia.

U mnie w mieście jest dużo pijaków czasem mam ochoty ich najebać ale ostatnio była afera że gdzieś mlodzi ludzie bezdomnego pobili to se myślę po co mi kryminał.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.