Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 612 / 187 / 0
To mnie zdziwiłeś bo właśnie poszła "mikrodawka" mst oralnie i 100 mg trampka, do tego jakieś piwko i pregaba. Ale żadnych sensacji się nie spodziewam, raczej jak brałem tramadol do innych opio to się znosiły jakby te efekty dodatkowe tramadolu albo noddy, zależy co przeważało. Jakby podbijało toby było zajebiście.
Trochę offtop ale mix 100 mg mst (p.o.), 150 mg pregaby i 2 mg lorka = grubo i bardzo przyjemnie
  • 9 / / 0
Ile mg trampka i klona zarzucić na pierwszy raz (tolerki brak)? Dla porównania oksykodon przy 60mg PO działa na mnie dobrze, ale pozostawia niedosyt a pełną satysfakcje z działania mam przy 80mg
  • 515 / 15 / 0
@mlodymurzynekbambo
Jak 60mg oxy po średnio robi to bym się zastanawiał czy tolerki brak.
Celowalbym w 200-400mg tramca gdzie 200 to takie minimum, sam tramadol przy oxy to zabawka jak dla mnie i nie satysfakcjonuje mnie dzialanie ani trochę ale z klonem może spoko by bylo
  • 7 / 1 / 0
tramadol w dawce chyba 300 mg z kapsułek po 50 mg + marihuana (ok. 0,5 g). Dziwne to było przeżycie, po ponad dwuletniej przerwie zapodałem sobie poltram, a gdy byłem w końcowym stadium pobudzenia po trampku skopciłem sobie blanta. Zadzwoniłem do kolegi, a po kilku minutach tak z dupy się pożegnałem, bo źle się poczułem. Na szczęście położenie się na lewym boku na zimnej podłodze dało ulgę. Po tym doświadczeniu unikam tego miksu, pomimo maratonów na THC.
-------
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.