Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Brałem w tym roku LSA w postaci nasionek powoju hawajskiego. To co mnie zdziwiło to, że te nasionka są naprawdę mocne pod względem posiadanej przez nich energii i po ich otwarciu dosłownie rozstrzeliwują na wszystkie strony z naszego żołądka wysyłając przy tym chyba jakieś informacje w kosmos. Brałem LSD w formie 1P i to nijak mnie nie porobiło podobnie, za to sen miałem jak jakiś horror. To nie zabawka i można sobie zrobić krzywdę, zwłaszcza dawkując za dużo. Mądra roślina i najbardziej pożyteczna dla pszczół, daje im ten specjalny nektar po którym rosną matki. Zachowajcie szacunek ale dla mnie słabo rekreacyjna rzecz. PS podobno Akira Toriyama zna dobrze LSA :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.