Jak zmienia sie wydzielanie sebum po fudze?
Ile trzeba nie brać żeby wygląd z grubsza się poprawił
Coś fetopodobnego w Sztokholmie- długo trzyma, mocno ryje, zwidy, zwiechy (co to może być???¿) -wypierdala małe krostki białe
Co zrobić z okrągła morda po pregabalinie? Z tego co kojarzę to tłuszcz a nie woda, czy da radę to jakoś wyklepać? Nie wiem, wałkowanie twarzy, ciepłe- zimne mycie twarzy? Zioła? Cokolwiek?
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Ci, co się kryją, zazwyczaj robią to słabo. I nie chodzi tutaj nawet o zapach. Ale pod pudrem opuchlizny po alkoholu nie ukryjesz tak prosto.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Mnie odraża jak ktoś ma braki w uzębieniu, skreślam go na miejscu.
Zęby się nie chwieją, myję trzy razy dziennie, ogólnie to jak na metę mało zniszczony jestem.
Ale to od palenia przez płuca w kościec idzie najmocniej. Ja nie paliłem, wciągałem, też ta cristal meta była z dobrego pewnego źródełka, dobrze ugotowaną.
Acha spłukałem dziś resztę w kiblu, zaczynam nowe życie na trzeźwo.
Do tego sine oczy, siniaki to mi sięgały aż do połowy nosa, dookoła oczu też miałam sine i to nie było nawet z niewyspania, ja mam tak, że przyjebie jedną kreskę i od razu oczy robią mi się sine (ktoś wie w ogóle od czego to może być xD?), a będąc w długich ciągach jedną kreskę to walilam na śniadanie.
Po jakimś czasie całą twarz miałam w wielkich, czerwonych wypryskach i te trzy rzeczy wystarczyły już z kilometra do wyglądu ćpuna xD Dodatkowo czarne, wielkie źrenice i mamy komplet.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.