Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Wrzucane w różne kolejności zawsze z przewagą DHC , nie wiem czy będzie mój głos będzie uwzględniony bo DHC działa o wiele dłużej nieco mocniej od samej kodeiny.
Co lepsze to zależy od dnia ale ostatnio dobrze czuje się po Tramalu na, DHC już tolerka jest już znaczna.
Po pierwsze zwykle tabletki mają więcej tramadolu niż thio czy antidol przez co nie chce się tak bardzo rzygać.
Po drugie, w moim przypadku jak brałem samą kodeine to było tak średnio. Dopiero jak po 30 minutach od wzięcia kody zapiłem piwkiem lub dwoma.
Po trzecie faza jest strasznie krótka (liche 3 godziny) w porównaniu do trampka po którym faza przeważnie trwa ok. 6 godzin.
Tak, euforia po tramcu jest krótka, jednak czuć uspokojenie, nooding no i te miłe dreszcze co moim zdaniem jest przyjemne.
powiedzmy o 20 startujesz, pijesz ze 4 piwa na imprezie, o 2 wracając siadasz w parku wrzucasz 300mg kody. bardzo czesto nawet mialem lepszą i dluzszą euforię niz bez alkoholu. sennosc po kodzie to tylko pierwsze razy. po kodzie nigdy nie mialem czegos takiego, zeby zasnąć nad klawiaturą, a po sedacyjnych helcomach dosc czesto i nieraz nie moglem ruszac przez tydzien ręką i podniesc szklanki bo nerw przygnieciony.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.