Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor: czerwono-pomarańczowo-różowo-żółte?
Kształt: okrągła
Logo: DG
Gdzie kupione: Śląsk
Kiedy kupione: kwiecień
Sposób przyjęcia: 2 na łyka
Opis działania: ziomek przyniósł, ja się ucieszyłem bo od sylwestra minęło tyle, że myślałem żeby nie jeść 2óch bo pozabija. los powiedział-zjadłem 2, poszedłem do ziomka, wypiłem piwo, weszło i pomyślałem tak:
-śmiech to zdrowie, oj śmiałem się -gniecie
-chodzić i gadać to mi się chciało, ale pierdoły, po których oczywiście śmiech +gniecie
-z ziomkami którzy jedli.. czy też nie jedli, ciężko było się dogadać bo się śmiali albo ze mnie albo z siebie albo z ich albo z moich tekstów. =nie ogar.
-w miarę fajnie było jak tak połowa ludzi się śmiała przez 3h :D potem wyszedłem na dwór pić wódkę i wróciłem rano do domu, długo trzymały w chuj, jakieś 7h, coś tam nie dobrego w nich siedzi, ale jak gniecie to niech gniecie :)
Ocena działania: 4/10.
Dodatkowe komentarze: to nie to co kiedyś :(
Konsystencja: bardzo łatwe do pokruszenia
Kształt: auto :D no ok - kierownica
kupowane: Kłodzko
Przyjmowane trzy co godzinę doprzełykowo, czwarta, co było przegięciem, na trzy razy nosem
Efekty
No kurwa idę sobie spokojnie i spotykam kumpla-szatana. Długo nie minęło... -chcesz -a pokaż... - patrzę się na logo i tak sobie myślę, albo ktoś w chuja leci wacława i logo to ściema, albo będzie ok. Było ok, aż za ok :D Naprawdę mocne i zajebiste piguły, to co powinno być w każdych dropach było w tej pigule. Długie, pluszowe i przyjemno gadatliwe działanie, zwał do przeżycia przypalany blantem pokoju. Po długiej dropsowej przerwie naprawdę mile się zaskoczyłem, także jeśli ktoś na zdolnym śląsku dostęp do nich ma to niech biera bez zastanowienia garściami czerpie
Aaaa na śmierć zapomniałem. Wizuale przy otwartych oczach słabe, można rzec, że to bardziej hppd, ale przy zamkniętych poezja, co pozwala sądzić, że to jakaś fenetylamina 2C.
Ogólna ocena 9/10, bardzo zadowolnięty
Mienkie
Kształt loga każdy wie za pomocą duckduckgo
Kupowane: właściwie dostane w nos za karę i wlane piwnie dożąłątkowo
Opis będzie krótkometrażowy - nie nakłaniając nikogo do ćpania BRAĆ DORYJNIE I NIE WALIĆ W NOS bo piecze. Ocena 9/10; podejrzewam w składzie 2C-x zmieszane z MDxx, z przewagą tego drugiego raczej
Kolor: Fioletowe nakrapiane (czarne kropeczki)
Kształt: okrągła ,zbita ,krucha ,podziałka z tyłu
Logo: Podwójne Wiśnie
Pochodzenie: NL
Gdzie kupione: Mazowsze
Kiedy kupione: Lipiec
Sposób przyjęcia: 2 z ręki
Opis działania: Zarzuciłem 2 naraz ,weszły po 40 minutach ,eye-dizzing ,empatia ,miłość razem z energią do świata ,banan na ryju przez bite 5-6 godzin ,naprawdę zajebioza jak na obecne czasy
Schodzą - Przyjemne zmęczenie fizyczne jak po robocie ,psychicznie dalej pozytywnie nastawiony do świata , po 8 godzinach od zarzucenia poszedłem spać jak niemowlę ;-) Sny zajebiscie kolorowe :))
Ocena działania: 10/10.
Dodatkowe komentarze: Właśnie na to czekałem ,już od dłuższego czasu.
Kolor: białe
Kształt: okrągła, cienka, dość duża
Logo: znak mitsubishi
Pochodzenie: Łomża;D
Gdzie kupione: Łomża
Kiedy kupione: Lipiec 2010
Sposób przyjęcia: 2
Opis działania: Zarzuciłem 2 naraz ,weszły po 30 minutach,naprawdę zajebioza jak na obecne czasy
Ocena działania: 5/10.
Dodatkowe komentarze: nie za mocne ;(
ocena 4/10
Nazwa: Rolexy/korony
Kolor: piaskowy(pomarańczowo żołty)
kształt: okrągła niewielka
Logo: korona
Pochodzenie: niewiem
Gdzie kupione : łomża
Kiedy kupione: Lipiec 2010
Sposob przyjęcia: 1
Opis działania: ostra faza weszła dopiero po 30minutach. Ekran troche się rozmazuje trudno się dogadam z innymi :D
Dodatkowe komentarze: Najlepsze jakie kiedykolwiek jadłem!!
ocena 10/10 :-D
Kolor: czerwono-pomarańczowo-różowo-żółte...mix
Kształt: okrągła
Logo: DG
Gdzie kupione: Śląsk
Kiedy kupione: Wczoraj
Sposób przyjęcia: 3 na łyka
Opis działania: Szybko wchodzi później czas płynie mega powoli każda minuta staje się godziną smiechu, każdy kto brał na imprezie to żygał i był spocony jak świnia. Brak wew euforii główne efekty ogłupienie człowieka ,śmiech z byle czego, każdy czerwony jak burak. Brak MDXX! Kapa przypominała tą po DXM+mega śmiechawki !
Ocena działania: 7/10.
Dodatkowe komentarze:
minusy
-Zyganie
Nazwa: Bentley
Kolor: biały
Kształt: okrągły
Logo: w koło przerywane kreski b w środku na drugiej stronie logo Bentley
Gdzie kupione:Londyn dostępne w Warszawie i w Radomiu lub były dostępne
Kiedy kupione: 1 miesiąc temu
Sposób przyjęcia: do ustnie 5sztuk najpierw 2 po 2.5 godziny wkurwiony zjadłem jeszcze 3
Opis działania:dreszcze ciepło zimno brak euforii i spida mrowienie na głowie drgawki uczucie suchości w ustach
Ocena działania: 0/10.
Dodatkowe komentarze: najgorsza syf jaki jadłem niema tam nawet 0.00001 mdma niewiem co to jest ale uwarzajcie
zdjęcie http://img63.imageshack.us/i/31210476.j ... 33665.jpg/
Kolor : fioletowe w małe białe plamki
Logo : brak
gdzie : centralna Polska
kiedy : wczoraj
Sposób przyjęcia : doustnie
kształt : okrągłe , dość spore , gładkie i płaskie
Działanie : lekka euforia , zadowolenie , dobry humor
ocena : 3/10
D.komentarze : 0,5 tabsa ! cały działa lepiej ;) Sa bardzo słodkie w smaku
Kolor: zielony , mało widoczne białe kropeczki
Kształt: okrągły
Logo: brak (nakrapiane białymi kropkami - ledwo widoczne)
Gdzie kupione: Dolny Śląsk
Kiedy kupione: Sierpień 2010
Sposób przyjęcia: doustnie , 3 na raz
Opis działania: poprostu świetne piguly , super działanie , dość mocne falowanie obrazu , idealne na imprezy z szybka muzyka , straszna chęć rozmowy z ludzmi , po przyjeciu 3 na evencie czekałem 40minut , działanie trwa 3-4 godziny po czym jest sie strasznie zmeczonym , najlepsze rozwiazanie to mix z fetą - od 19 do 7 rano trwa ta cudnowna moc MDMA :) najlepsze jakie spotkalem :yay:
Ocena działania: 10/10
Kolor: Białe, odropina pomarańczowych kropek
Kształt: okrągły, bez podziałki
Logo: Mitsubishi
Gdzie kupione: Dolny Śląsk
Kiedy kupione: Wrzesień 2010
Sposób przyjęcia: doustnie , 1 + 1 po godzinie
Opis działania: Na pewno robią ale nie tak jak tego oczekiwałem. Brak uczycia rozpływania się za to rozmawia się całkiem sympatycznie głupawo, wyostrzają kolory trochę jak mała dawka kwasa, nie bobudzają do ruchu. Trzymają może ok 4h. Drugi raz bym ich nie kupił.
Ocena działania: 3/10
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/otwarcie-punktow-sprzedazy-marihuany-1038x1038.png)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/weedatwork.jpg)
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/eudrugs-markets-key-insights_0.jpg)
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marijuana-smoking_0.jpg)
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat
Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/lisbon_international_airport-scaled.jpg)
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"
Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaworld.jpg)
Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję
Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.