Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 546 / 13 / 0
wielu twierdzi ze klinowanie to juz alkoholizm- to ciekawi mnie dlaczego jeden walnie na kaca 3 piwa albo sete i wraca do zywych a drugi po tej secie za godzine leci po nstepna i nastepna bo głód alkoholowy sie pojawia
  • 75 / / 0
Jajecznica na śniadanie plus długi ziom prysznic jakiś lek na ból głowy i jestem jak nowy.
Uwaga! Użytkownik hugoBoss jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 546 / 13 / 0
jeszcze jedno- wielu twierdzi ze na kaca pomaga potas czy magnez jednak suplementy to jedna wielka sciema - mialem kiedys po babci potas na recepte -Kalium effervescens - pamietam ze gdy to wypilem przez pare minut bylem oszolomiony wiec chyba by zadzialalo na kaca?
  • 987 / 38 / 0
Dobry jest sok pomidorowy, ma właśnie sporo potasu, i dobrze działa na kaca. Przynajmniej jak ja wypiję tak z 0,5 do 1l soku to czuję się lepiej. Czasem tylko zgaga dopadnie.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 546 / 13 / 0
mowisz o piciu na imprezie a ja po kilkudniowym ciągu gdzie sok pomidorowy czy woda nie pomoze
  • 306 / 15 / 0
Moim najlepszy sposóbem na kaca sa elektrolity i duże opychajace sniadankoo
  • 221 / 19 / 0
30 czerwca 2017rafi333 pisze:
wielu twierdzi ze klinowanie to juz alkoholizm- to ciekawi mnie dlaczego jeden walnie na kaca 3 piwa albo sete i wraca do zywych a drugi po tej secie za godzine leci po nstepna i nastepna bo głód alkoholowy sie pojawia
klinowanie to wstep do alkoholizmu, a ten, ktory walnie sete i wraca do zywych, za jakis czas bedzie biegl po 15 piw, jesli sie w pore nie ogarnie. alkoholizm jest choroba postepujaca.
Uwaga! Użytkownik wariatka12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 38 / 0
Klinowanie nie musi być wstępem do alkoholizmu ;)
Ja powiem, że rzadko mi się zdarzało klinować, bo wręcz mnie odrzucało od alkoholu po ostrym piciu dnia poprzedniego :P
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 519 / 47 / 0
Czasami jak się ostro powalczyło to 3 piwka na drugi dzień, czy setka bardzo pomoże. Podkreślam jeśli się robi to sporadycznie.Jednak lepiej wziąć benzo na kaca
  • 546 / 13 / 0
Dextem- no wlasnie w tym rzecz- odrzuca cie od alko nastepnego dnia bo organizm sie broni i nie jestes jeszcze w to wpieprzony , inny walnie cwiartke ,robi sie błogo i mozna walic w kanal dalej a to juz alkoholizm !
Mocarny 888 - nie na kazdego benzo dziala- jeden wezmie i ma banana na twarzy po 10 minutach a u mnie np. nawet jak wezme 4-5 mg clona to tylko uspokoje sie w srodku natomiast inne objawy nie ustępuja
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.