Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1081 / 32 / 0
Witam
Zakupilem po 100g Psychotria Virdis i Banisteerosis caapi.
Czy jest to wystarczajaca dawka na mocno psychodeliczno/odnawiajaca podroz? Prosze o odpowiedz bo dzisiaj juz to gotuje:d

Dzieki
  • 528 / 4 / 0
Po 50g jednego i drugiego bedzie ok
  • 1081 / 32 / 0
jakich efektow moge sie spodziewac po 50g tefo i tego? Z tego co czytam to 50g psychotrii to nie jest wybitnie duza dawka.
  • 3129 / 26 / 0
To zależy od tak wielu czynników, że nie ma sensu nic prorokować. Nastaw się na potężne doświadczenie.
High, how are you?
  • 99 / 5 / 0
100g Psychotrii to dawka z na trip, tak jak 20gr mimosy
Połącz je razem czyli 100 gr tego i 20 mimosy a będzie ok.
Ostatnio zmieniony 16 września 2011 przez wojcieszekn, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 176 / 2 / 0
Hej, po nieudanej próbie z Banisteriopsis caapi 50 G i Psychotria viridis 25 G, mam zamiar spróbować tym razem Peganum harmala i Mimosa hostilis.
Posiadam P.harmala 10g zmielone, a Mimosa.h 10g kawałki ''kory''. Jakie ilości zastosować ,aby DMT zadziałało, nie chciałbym znowu poczuć tylko harmaliny ...
Pozdrawiam
  • 3129 / 26 / 0
3-4g ruty, cała mimosa.
High, how are you?
  • 176 / 2 / 0
dzięki, tak właśnie myślałem :)
edit. tą rute to mam zmieloną, normalny wywar z niej zrobić? odcedzić ją?
  • 528 / 4 / 0
Tak wywar, odcedzic
  • 163 / / 0
Czy do parzenia ayahuaski koniecznie potrzebna jest woda destylowana ? Nie wiem czy uda mi sie ją gdzieś kupić. Czy ta ze stacji benzynowej zawiera szkodliwe domieszki ? ... przecież to jest to woda do akumulatorów...
Uwaga! Użytkownik explorer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.