Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Biorę malutkie dawki diazepamu i poluje na baclofen. Chce mieć z tego powodu Niska tolerancje. Czy jak walne 300-450 mg pręgi to mi wywinduje na samą górę tolerancje? Chodzi oczywiście o jednorazowa imprezę. Cały czas poluje na baclo i nie chce jeść końskich dawek albo się odtruwać. Mam problem ze zdobyciem baclo więc muszę oszczędzać. Kasa jest a lekarzy nie ma.
Dobrze Cię widzieć, zastanawiałem się co u Ciebie. Też mam w planie kurację baklo na podstepny kurwa lek i zejscie z niego - i nie jest to benzo.
28 listopada 2020endother pisze: Trzeba pilnować niskich dawek tylko, a na odstawienie wspomóc się np rolkami by nie telepało.
Działanie bardzo podobne do GBL w moim przypadku. Stymulujące alko z lekką nutą euforyczną i mocno rozluźniające. GBL ma taką różnicę, że daje większą euforię. Oczywiście mówię o logicznych dawkach w obu przypadkach. Walnąłem 600mg w koli i jest naprawdę świetnie. Chociaż fajnie byłoby wzmocnić to jakimś euforycznym benzo. W moim przypadku byłyby to rolki. 5-10mg i mnie nie ma.
Dobrze, że mam jeszcze prawie 6 pełnych listków po 150mg.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.