Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12596 / 2437 / 0
Zależy w jakich dawkach był przyjmowany. Oczywiście, że mógł podnieść tolerancję.
  • 784 / 46 / 0
No to lipka , kupę czasu się zastanawiałem kurwa 300mg czy 450mg czemu jest tylko wejście i po góra 15 min schodzi i zostaje taka przyjemna zamułka. Dziś poszło 2mg klona o 6 , 18 godzina 600mg kody i w końcu czerwona morda, lekko swędzi czuć euforie i radość z muzyki. Po godzinie dojadłem 6mg alpry i jest elegancko. A przyjmowałem takie dawki tramca że w dwa weekendy poszła całą paczka 200mg 50tab no można odjąć od tego para tabletek które brałem pojedynczo do roboty dla umilenia czasu.
  • 3245 / 618 / 0
Spróbowałem innowacyjnej metody konsumpcji THIOCODINU. Wrzuciłem 32 tabletki do szklanki i zalałem sokiem pomarańczowym, ale tylko tyle żeby tabletki były przykryte. Po niecałych piętnastu minutach tabletki rozpuściły się do malutkich kuleczek. Jak się rozproszą całkiem to doleję trochę soku jeszcze i po prostu wypiję. Ciekawe czy aby sok pomarańczowy nie osłabi działania. Wkrótce napiszę jak zadziałało.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 909 / 0
[mention]VERBALHOLOGRAM[/mention]
Wydaje mi się, ze zrobiłeś spoko eksperyment.Sok raczej nie powinien osłabić działania.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 12596 / 2437 / 0
Ale ta "metoda" jest znana i stosowana - żadna innowacja : ) Ja np używałem do tego czystej wody, bo z sokiem było zbyt obrzydliwe.
  • 1916 / 335 / 2
No dokładnie, żadna nowość, ale w sumie jak ktoś zaczyna "przygodę" z thiocodinem, warto aby wiedział, że są różne metody transportu tabletek do żołądka w różnych formach. Najważniejsze jak dla mnie jest to, żeby nie połykać całych tabsów, szybciej i lepiej wchodzą pokruszone/rozpuszczone/wymieszane itp. Reszta to nasza finezja i gusta.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12596 / 2437 / 0
Jak ktoś je codziennie po kilka paczek Thio, to prędzej czy później sam dojdzie do tego, w jakiej formie dostarczyć tabletki do żołądka, by zadziałało najlepiej : )
  • 218 / 14 / 0
Jasny stolec po tym specyfiku to normalna oznaka czy też może jakieś problemy z wątrobą?
  • 12596 / 2437 / 0
Po tym specyfiku zazwyczaj stolec nie przypomina stolca. Najlepiej zobrazuje to porównanie - tak jakby dupa puściła pawia.
Żółty, "odbarwiony" stolec może mieć związek z wątrobą (wirusowe zapalenie wątroby, zapalenie alkoholowe), lub z kamicą nerkową.
Jasny (ale wciąż brązowy) zwykle spowodowany jest większą ilością spożytych owoców, warzyw, wody.
P.S. Nie wrzucaj fotek do oceny - jak masz wątpliwości, zgłoś się do lekarza.
  • 1916 / 335 / 2
A ja bym się nie przejmował stolcem, DOPÓKI bierzemy thio. Trzeba zrobić próbę, odstawić thio na parę dni i wtedy ocenić jak się mają sprawy toaletowe. Taka ocena stolca w ciągu mija się z celem, sulfo robi tam bajzel.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).