Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 605 / 109 / 0
Na dolorach nie ma zadnego napisu i chyba na jeszcze jakichś generykach też nie
:tabletki:
  • 465 / 45 / 0
Nawet jakby bez napisów to pół biedy, ale nigdy nie widziałem leku aptecznego z takimi plamami i jeszcze tak ubogo wykonanego. Nie ma żadnej powłoki co ma większość tabletek. To wygląda jak typowa chamska piguła XD i jak spojrzałem w DM to dziwnym trafem ten sam typ z UK goni identycznie właśnie wyglądające XTC XD
  • 1332 / 337 / 13
Ta masa tabletkowa nawet nie jest dostatecznie zmielona. Apteczne oxy kształtem przypominają bardziej cukierki skittles (a przynajmniej te które ja dostałem w UK). Nie chcę zapeszać bo po kolorze na oko to ciężko wywnioskować ale nie zdziwiłbym się jakby tam był fentanyl.
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 605 / 109 / 0
Tez wątpię i macie rację z tymi kropkami ze wygląda to jak pixa z emka, ale wszystko moze tam być od fenta po emke
  • 7 / / 0
W sierpniu 2021 (strona 451 tego wątku) pisałem tu jako Rubescent, lecz po długim nielogowaniu się zapomniałem hasła do poczty i nie mogłem odzyskać dostępu, stąd nowe konto.

Po ponad dwóch latach rekreacyjnego stosowania oksykodonu wciąż brak uzależnienia. Cały czas stosuję lek w taki sam sposób - weekendowo - i dawka cały czas to 20-40 mg, która daje taki sam efekt jak te dwa lata temu. Jestem więc dowodem na to, że przy robieniu sobie przerw, tolerancja nie rośnie wcale.
  • 465 / 45 / 0
Będzie testowane właśnie paroma reagentami i też na fenta. Sprawdziłem jeszcze wagę tabsa, chociaż wiem że to nie jest  żadna miarodajna metoda natomiast wychodzi 280mg , wiem że tabsa Oxy 80mg też by miała trochę więcej niż 80mg ale z drugiej strony aż 280 XD . Też dziwne. Lepiej wydać na testy niż się kurwa załatwić jakimś gównem. Jeszcze jak się okaże że to emka to nie mam nic przeciwko :mniam:
  • 605 / 109 / 0
Nie wiem ile dokładnie ważą oryginalne tabsy ale na pewno o wiele więcej niz 80mg, nie zdziwiłbym się jak nawet pare razy tyle
  • 465 / 45 / 0
Jednak z dwóch testów Froehde i Mecke wychodzi jednoznacznie oxy . Fenta brak. Czyli robione w jakiejś mniejszej manufakturze XD
  • 155 / 10 / 0
A jak jest z łączeniem oxy z paroksetyną? Może dojść do zespołu serotoninowego jeśli przy 20 mg paroksetyny zarzuce 20mg oxy?
  • 465 / 45 / 0
03 listopada 2023odbytniczy1991 pisze:
Jednak z dwóch testów Froehde i Mecke wychodzi jednoznacznie oxy . Fenta brak. Czyli robione w jakiejś mniejszej manufakturze XD
Jeszcze raz na spokojnie to przemyślałem i ten test wcale nie wykluczył innych syntetycznych opio , jedynie brak fenta, ale jednoznacznie nie wskazał Oxy, tak więc wypierdalam to gówno do kosza. Szkoda ryzykować
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.