W ciągu byłam od 2016 a brać regularnie zaczęłam w 2015. Czego nie rozumiesz.
EDIT:
Aha no i też to jest chyba powód, dlaczego te opakowania były przeterminowane; bo ich nakupiłam trochę w te 3 lata, ale zamiast je brać, wolałam się bezproduktywnie zastanawiać.
Co prawda to prawda w początkach mojej bytności na forum wciąż miałam bardzo nikłe pojęcie o opio.
Ale no nie mogę. Uzależnienie dopiero przede mną
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
à propos spotkał się ktoś z sytuacją gdy produkt zawsze kosztował 7,5pln a nagle kosztuje 9pln? Sytuacja powtórzyła się parę razy. Farmaceutka stwierdziła iż jest to różnica z powodu nowej dostawy.
Za to z pozytywnych zmian to w jednej aptece przez kilka tygodni w roku mają jakaś "promocję" i 10-tki kosztują wtedy 6,50 albo 7 zł. Oczywiście w tej aptece nie ma problemu z dostaniem paru paczek naraz. W jednych aptekach próbują wojować z ćpuństwem, w innych robią z tego biznes. Ciekawe którzy wychodzą bardziej na plus na dłuższą metę.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie chciałem tego pisać żeby nie sugerować, ale jest tak dokładnie jak napisałeś.
Właśnie babka która 95% razy mnie obsługiwała wystawiała zawsze za 7,5pln a inna którą spotykałem ostatnim razem wystawiała za 9pln.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
27 marca 2020GalaktycznyBiznesmen pisze: 390 mg już mnie robi tak średnio :( trzeba przejść na 450 chyba
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.