Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 252 / 36 / 0
Czy macie wyrzuty sumienia że ćpacie oxy ?
Może ktoś próbował go odstawić i chciałby opowiedzieć co czuł?
" Człowiek nie jest stworzony do klęski, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
E. Hemingway
  • 593 / 82 / 0
Szczerze mowiac ja wyrzuty sumienia najwieksze mam gdy mi sie zdarzy zajebac w nos jakis siuter czy cos a po opio wlasnie nigdy mimo ze jak kupuje paczke mstkow czy oxy i wale po kablach zawsze jest dobrze, nawet lepiej to dziala niz te antydepy po 8 latach
Jestem dość trudny.
  • 66 / 2 / 0
Zazywajac oksykodon przeciwbolowo czy mogę przy tym zazywać benzo?
  • 9 / 1 / 0
@Jadwiga6677 : Możesz, ale po co ? Oxy sam w sobie uspokaja. A łączenie obu substancji to najlepsza droga do uzależnienia się .
  • 694 / 135 / 0
Jadwiga jak już koniecznie musisz to pilnuj się, to bardzo niebezpieczne połączenie. Zacznij od naprawdę mini ilości alpry jesli masz taki zamiar
:tabletki:
  • 18 / / 0
Witam, dawno nie pisałem nic na forum, ale teraz mam pytania - fajnie jakby ktoś odpowiedział, mimo że mogą wydawać się debilne xD
Mianowicie, mam 600 mg oxycontinu I 400 mg oxydoloru.

Ostatni raz opio waliłem rok temu, przerobiłem cała butle tramalu 96ml, piłem po 450 mg dziennie, a po przerobieniu całości nie miałem żadnego skręta, ale nie o to tu chodzi.

Ważę 130 kg - ile na pierwszy raz wziąć? 20 czy 40?

I tutaj debilne pytanie... Mówicie o zmywaniu otoczki, może mi ktoś powiedzieć dokładnie jak mam to zrobić i jak powinna wyglądać tabletka po zmyciu otoczki?
Myślę też żeby na pierwszy raz zjeść 20, a jeśli będzie słabo to sniffnac kolejne 20. Ale głównie chodzi mi o tą otoczkę. Z góry dzięki za odpowiedź.

Scalono ~ Atro

Dobra, poradziłem sobie z otoczką. Ładnie zeszła w ciepłej wodzie. Rozgryzlem pół tabletki oxydoloru czyli wrzuciłem 20 mg. Czekam na działanie, jeśli będzie słabo to dorzucę do nosa. Nawet nie najgorsze te tabsy.
  • 18 / / 0
Mam cały blister 40 mg oxy, wziąłem drugi raz. Pierwszy raz 20 mg - lekko poprawione samopoczucie przez jakieś 30 minut, potem rozdrażnienie, ogólnie źle się czułem. Teraz wziąłem rozkruszone bez otoczki 40 mg. Jakieś wejście było, ale wcale nieprzyjemne. Znowu chwilę poprawione samopoczucie, potem rozdrażnienie i znowu źle się czuje fizycznie.

Zastanawiam się co jest nie tak. Biorąc tramal zawsze ładnie działał - te 450 mg w kroplach robiło mnie na ładnych kilka godzin.

Tutaj sprawa jest podobna do kodeiny - próbowałem jej z 30 razy i albo nie działała albo czułem się właśnie źle fizycznie - tutaj jest bardzo podobnie, tylko że czuje się jeszcze gorzej...

Coś złego jest ze mną? OXY mam od kolegi, który normalnie ma na receptę...
Chciałbym czuć to ciepło i wszystkie te wychwalane skutki tego leku, ale jest chujowo.

Ktoś coś poradzi? Może jakoś inaczej przyjmować albo wgl dać sobie spokój?

Myślałem że koda jest po prostu na mnie za słaba i coś takiego jak oxy pięknie zadziała a jest chujnia totalna.

Tramal działa a koda i oxy nie?

Teraz mam mst continus i chce zarzucić iv, ale teraz mam wątpliwości czy nie będzie jeszcze gorzej...
  • 2532 / 602 / 0
Może opioidy nie są dla Ciebie.Tramadol działa jeszcze na serotoninę i noradrenalinę,nie tylko na receptory opioidowe,stąd akurat tą substancję mogłeś czuć.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 776 / 106 / 0
oxy i generalnie opioidy to nie jakieś Md żeby brać pod uwage mase ciała. Slabsze dzialanie u danej osoby wynika z metabolizmu, to ile wazysz nie ma znaczenia.
  • 136 / 3 / 0
Siema. Orientujecie się czy przyjmowanie TLPD (dokładniej klomipranny) oddziałuje jakoś na działanie oxy? Sytuacja wygląda następująco. Wziąłem dziś oksy pierwszy raz od pół roku. Snffem 20mg - kiedyś taką dawkę przyjmowaną w ten sposób ledwie bym poczuł. Ale działanie jest mocno rozczarowujące, brak jakiejkolwiek euforii, w oczach się dwoi i strasznie walczę żeby nie pójść spać. Kiedyś takie mniejsze dawki działały na mnie bardziej aktywizująco i euforycznie. Czy na obecne działanie może mieć wpływ przyjmowana klomipramina? Zaznaczę, że wcześniej przy braniu oksy brałem paroksetynę i było dużo przyjemniej w działaniu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.