Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 546 / 13 / 0
mam pytanie -przez 3 dni bralem klony w dawce 3-4 mg i zapijałem raz piwami 2 razy wódką - dzisiaj wziąlek juz jakies 6mg na zjazd po alko i nie czuje wielkiej poprawy! Zawsze takie dawki mnie przymulaly i musialem z 2 dwa Tigery wypic zeby funkcjonowac-dzisiaj nawet zastanawiam sie czy nie dołozyc bo jeszcze czuje ten niepokój ,momentami płytki oddech itd ! Czy fakt ze zapijalem klona moze miec wplyw na to ze niskie dawki przestaly dzialac? I co ew, polecacie na zejscie po alko? Lepiej Alpre?
  • 3230 / 549 / 0
Tolerancja rośnie bardzo szybko na benzo, z zewnątrz niestety tak prędko tego nie widać :)

IMO alpra jest lepsza od tego diabła
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 546 / 13 / 0
wiesz to jest roznie- mam kumpla alkusa ktoremu lekarz przepisal Lorafen i od 2 lat bierze codziennie 2,5 mg i mu to wystarcza-tolerka nie rosnie- faktem jest ze jak zmienil sie lekarz i przestal mu zapisywac to caly czas jedzie na browarach bo twierdzi ze by zwariowal i nawet z domu nie wyszedl takie ma objawy odstawienia benzo
  • 987 / 38 / 0
[mention]pomasujplecki[/mention] Nie taki diabeł straszny jak go malują :-D
Mimo to, alpra faktycznie lepsza (bo na mnie działa) :old:
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / / 0
Brakuje mi tych krzyży ponad rok nie jadłem.
Zagadałem nawet z zulem, miał załatwić za 30 (chuj, niech ma) ale jebany się wyjebal i nie może wyjść z domu xD
Uwaga! Użytkownik hugoBoss jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 38 / 0
Fajnie nawet klon do alpry pasuje, i do piwka :) Już mi niewiele klonów zostało, ale póki co chyba sobie spokój dam, bo to nie jest "ta" używka :)
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 924 / 138 / 0
Dorobiłam się papierów na legal klony 6mg/doba, to już coś a'la żółte? :D
2 rano 1 wieczór
do tego karbomazepina na obniżenie tolerki i mniej nawijania, mniej gadam, a jem [klonów] więcej...
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 5774 / 1181 / 43
To bardzo duża dawka.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 8103 / 907 / 0
ja mam 4 mg na dobe.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 987 / 38 / 0
Zazdroszczę, że klony na Was działają :D Swoja drogą co Wy za lekarzy macie, że Wam takie końskie dawki wypisują. Toć to się bierze krótki czas ;)
Zablokowany
Newsy
Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.