Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Może zmień leki. Szczególnie esci na moklobemid albo selegilinę. Pokombinuj z dietą suplementacją i aktywnością fizyczną. Na forum masz masę wiedzy dotyczącej leczenia m.in. depresji. kofeina może pogorszyć twój stan i to bardzo (ale nie musi :)).
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
06 lipca 2020klemcio97 pisze: Mam pytanie. Ostatnio jechałem przez tydzień na dużych dawkach pseudoefedryny. Mówię tutaj o około 25-30 tabletkach dziennie (około 1.5g). Chciałem z tym skończyć i znalezc coś naturalnego co mnie pobudzi tak jak pseudoefka, da lepsze samopoczucie. Dziś wypiłem łącznie 9 lyzececzek kawy rozpuszczalnej plus energetyk. Owszem, pobudzony byłem ale pojawił się dziwny niepokój. Przy pseudoefce czegoś takiego nie doswiadczałem. :/ Co robię źle? Jak używać kofeiny zamiast pseudoefki aby nie było tego niepokoju a dobre pobudzenie? Ile pic? Może przerzucić się na kawę sypaną? Powiem szczerze, że ciężko mi bez tego pobudzenia bo choruję na depresję i mam problem żeby nawet wstać z łóżka. Oczywiście biorę leki Lexapro 15mg i Pregabalinę 450mg) Pomozcie! :P
Masz wysoka terancje na substancje stymulujace uklad nerwowy, a zmiana substancji na slabsza niewiele Ci da.
Po 2 tygodniach powinno juz byc lepiej.
A do duzych dawek warto dorzucic nieco l-teaniny, bo lagodzi "efekt U" wspomniany wczesniej.
09 lipca 2020JanPawelSzlugi pisze: Polecam kofeinę z yerba mate. Ja kupuję od producenta Green Mate - polski producent, yerba bardzo wysokiej jakości, zero pyłu, suszona powietrzem, wyłącznie z naturalnymi dodatkami, na allegro płacę około 12-16zł za 400g w zależności od tego, na co aktualnie jest promocja. Yerbę piję ponad pół życia (ponad 16 lat) i nie szukam już żadnych nowych producentów czy gatunków.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.