No właśnie sam doszedłem do tego że najlepszym wyjściem na początek będzie Fenix mini, no szkoda że bateria nie trzyma dłużej ale bardziej martwi mnie to że nie jest ona wymienna :( a pojemność dozownika to najmniejszy problem, będzie się częściej dorzucać do pieca :D
A stacjonarka AROMED co o nim myślisz ?
Wystarczy że na FV będzie pisało że to jest jakiś inhalator czy sprzęt medyczny, kto to kur sprawdzi :D
a teraz najważniejsze i najbardziej kluczowe pytanie: czy temat wysyszony na wiór, pieprz itp przerobi Fenix mini lub każdy inny czy lekko wilgotnawe zioła muszą być ?
Jakbyś poscalał posty było by mega ;) z fartem \ ncdream
Tego Arizer Extreme Q to ja sobie kupię może jeszcze w tym roku jak wapowanie mi się spodoba i będę miał dwa sprzęty
Z dwa trzy dni zrobię sobie przerwę a w poniedziałek skoczę do rybnika po tego Fenixa mini
do tego od żarówki: dejże se chłopie spokój jest XXI wiek, w mojego kuzyna się bawisz że namawia mnie na żarówkę ?
Odpowiedź na Twoje kluczowe pytanie jest taka, że im suchsze zioło, tym lepiej. Suche się idealnie wapuje, przyjmujemy tylko pożądane składniki, bez wody zawartej w materiale i ma to też taki plus, że można czasami dostać taniej wyschnięte zioło, którego nikt nie chce, bo za szybko się spala, ale z racji tego że jest suche, będzie go więcej w jednym gramie ;)
Właśnie nie sugeruję się nazwą, ale ten sprzęt jest ładne kilka lat na naszym rynku i to sprzęt typowo medyczny :)
wciąż nie podjąłem decyzji czy aby Fenixa mini kupić, do poniedziałku mam czas, może coś innego wpadnie w oko co dłużej trzyma na baterii np. Flowermate V5.0S pro
Bateia padła i robię pierwsze ładowanie :)
-czy całe wiecie co czy zmielone wsadzać do komory ?
Dziś od ok 11:30 zacząłem test, 11 sesji z jednego ładowania, dwa ładowania dziś przerobiłem i jest ok :D
jeszcze walerianę sobie kupię żeby było przed snem i będzie fajnie :)
oezwę się jeszcze jak coś kupię :)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.