Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 93 / / 0
Żarówka zdecydowanie , chujowo tego typu lufke się przepycha , a zarowka to miodzio :)
Na jednej z planet układu słonecznego
Siedzę z koleżką, kopcę blunta grubego
Co z tego, że niejeden widzi w tym coś złego
Rada - masz swoje życie, odpierdol się od naszego
  • 5 / / 0
Wyskrobać ze ścianek ile się da jakimś szpikulcem oczywiście to co wyskrobiesz sobie odłóż, później jeśli gdzieś znajduje się taki płyn to wytrzeć to gilzą a następnie tylko nabić i spalić :D sposób niezawodny tylko smak raczej nie zachwyca :old:
  • 33 / / 0
Nigdy nie próbowałem i nie mam zamiaru. Myśl o paleniu "smoły" mnie odrzuca. Moim zdaniem szkoda płuc.
  • 48 / 1 / 0
hehe najlepiej kupic taki palnik z mala butla gazu (taka butla po 5zl) i wkladac cieknka lope w gruba, moment opali sie ze w srodku zostana tylko biale kropki, niektore rury da sie dzieki temu modelowac :)
  • 1615 / 28 / 0
Jak dla mnie opalanie lufy, to menelstwo i dziadostwo. Dopuszczalne jedynie w na prawdę kryzysowych sytuacjach.
  • 130 / / 0
E tam, jak działa znaczy można :D
A poważnie to zdarza mi się. Jak opaliłam kilka luf to zaczęłam się zastanawiać, czy aby nie mam problemu. Mimo wszystko doszłam do wniosku, że skoro można osiągnąć ten przyjemny stan, kiedy już nie ma tematu, a jest ciśnienie, to dlaczego nie?
Wiadomo, że bardziej szkodliwe, ale od jakiegoś czasu mi to zwisa. Efekty też słabsze i krótsze, ale jak nie mam nic, to takie opalenie jest dobre jak nie mogę zasnąć :)
We may be stupid, but we're not clever
  • 126 / 3 / 0
Były czasy że się było mega ciśnieniowcem i dzień bez jarania to chociaż dzień z opalaniem, a sprzętu do tego nie brakowało. Standardowa lokalna metoda to "rakun", coś w opisywany przez Was deseń z wyciorem z tym że lufke przepycha się tytoniem a najlepiej przepchać kilka pajp i zakurwić uzyskany produkt z wiadra z cybuchem od bonga :gun: niedotlenienie gwarantowane, zgwałcenie przytomności i płuc coby tylko coś poklepało. Z pewnością nie zdrowe. Od samego smaku szło się zbełtać. Serdecznie polecam %-D
  • 161 / / 0
Dobry patent dla fanów opalania: Wsypać sproszkodwaną resztkę haszu, żeby się przykleił :)
Dobry patent dwa: umieścić w fifie metalowe sitko (lub małego topa jointów), żeby się na nim zbierało ;)

Swoją drogą ciekawe, że dym s opalania jest mniej gryzący niż z palenia. Przynajmniej tak go zapamiętałam.

Waporyzacja osadu bez przypalania go to ciekawy pomysł, tylko pytanie czy te substancje smoliste również się nie waporyzują?
THE EDGE, there is no honest way to explain it because the only people who really know where it is are the ones who have gone over.
  • 180 / / 0
Dla mnie opalanie lufy jest całkowicie normalnym zjawiskiem. Przecież soki, które puściły wciąż mają w sobie zawartość THC, soki są częścią mj więc nie rozumiem stwierdzenia, że opalanie fify to menelstwo
  • 161 / / 0
To nie soki, tylko smoła.
THE EDGE, there is no honest way to explain it because the only people who really know where it is are the ones who have gone over.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...