Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Aslo kiedyś wziałem 4aco i hppd mi sie zmniejszyło, dwa dni pózniej wziałem trochę diklazepamu i pogroszyło się srogo, o chuj chodzi? Chyba GABAnergiki miały pomagac na hppd.
Czym się leczyć? Bo z seksu nie zrezygnuje.
edyt: Dodam, że hppd dostałem po przedawkowaniu 5mapb (jakies 220mg na 60kg).
chujkurwa pisze:Wy tez macie tak, ze pogarsza wam się po fapie? Ja mam tak cały czas, nie ćpę juz dobre pół roku, nawet herbaty, a hppd postępuje. Moze mam coś zjebanego z systemem dopaminowym? A może to związane z testoronem? Wydaje mi się, ze raczej z tym pierwszym, uzaleznienie od fapu na rezonansie wyglada tak samo jak uzaleznienie od opiatów. Kiedyś zrobiłem miesieczny no fap i żarłem dużo witaminy b6 i c żeby zmniejszyć jak najmocniej poziom prolaktyny i jednoczesnie zrekompensowac straty testo, i mi pomogło (ale nie jestem do konca pewnien czy własnie od tego mi sie polepszylo). Przestało piszczec w jednym uchu i wizualnie było lepiej. No ale kurwa, nie mogę całe życie nie ruchać albo nie fapać.
Aslo kiedyś wziałem 4aco i hppd mi sie zmniejszyło, dwa dni pózniej wziałem trochę diklazepamu i pogroszyło się srogo, o chuj chodzi? Chyba GABAnergiki miały pomagac na hppd.
Czym się leczyć? Bo z seksu nie zrezygnuje.
drlooney pisze: Mi po benzo normalnie HPPD znika na czas działania. Głównie po alprze/eti.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23983976
Ps. hwdp raczej nie wyleczycie nootropami, podbicie glutaminianu raczej przyniosłoby więcej szkód niż korzyści.
https://www.reddit.com/r/DrugNerds/comm ... eculation/
Ja rozjebałem sobie receptory 5-HT, a dokładniej 5-HT2A (od zabaw z kwasem i przedawkowania mocnych grzybów) oraz 5HT-2B (od ciągów na MDMA i przedawkowaniu 6-APB). Po wielu badaniach (m. in. MRI z kontrastem, EEG) nie znaleziono żadnych uszkodzeń organicznych mózgu, ale EEG wykazało nieprawidłowści w aktywności neuronów kory mózgowej (neurolog powiedział, że moje objawy mają podłoże padaczkowe, samej padaczki nie stwierdził).
Czy ktoś ma tak nasilone HPPD, jak ja, że ciężko funkcjonować (lęki, derealizacja, depersonalizacja), nie mówiąc już o widzeniu?
Moje 3 najgorsze objawy wizualne:
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.