Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Trochę poczytałem co tu piszecie i naszła mnie chęć aby spróbować tego cudeńka. Zaspany koło 13.30 wybrałem sie do apteki aby kupić acodin. Jestem alergikiem, biorę zyrtec, aby uniknąć kłopotów przeprowadziłem tą próbę z 6 tabletkami, wrzuciłem na dwa razy. Do godziny 18 nie odczułem kompletnie nic więc stwierdziłem że nie umrę po większej ilości. Waliłem po 3 tabletki co 5 min, jakoś po 40 min opakowanie było puste, po 1.5h odczułem lekkie zawrotu głowy , co przeszło mi po jakiś 30 min :-/ , potem dopisywał mi tylko lepszy humor niż po zażyciu, więc mam do was pytanie czy coś źle zrobiłem, i co radzice na kolejny raz, walnąć więcej niż 24 na raz, co jaki czas i po ile, zeby coś dało sie poczuć ?
  • 131 / / 0
Od tej 13.30 nic nie jadłeś? Podaj swoją wagę. Na przyszłość korzystaj z irca, to będziesz miał ad hoc chętnych do pomocy.
Wogle mam taki ciekawy pomysł: jak ktoś ma pytania co to wprowadzenia w ten szajs to tego. Pisać mi na pm, odpowiem i nie będzie trzeba zaśmiecać forum. A w wątku można opisywać na przykład pierwsze przeżycia. A nie przerwszy BRAK przeżyć. Dbajmy o siebie nawzajem, serio.
  • 6 / / 0
obiad zjadłem około 15, a potem do 23 nic, ważę 68 kg.

O matko, co za ortografia :D LMR
  • 652 / 3 / 0
@grze55
Zrób dzień przerwy i spróbuj jeszcze raz, jak znowu nic się nie będzie działo zrób kilka dni przerwy i zwiększ dawkę do 900mg, jak to cię nie porobi to sobie odpuść.
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 6 / / 0
Dobra zrobię jak mówisz, tylko powiedz mi proszę jak mam wrzucać w siebie te piguły, po ile pastylek i co jaki czas,
  • 428 / 4 / 0
@grze55: To większego znaczenia nie ma, niektórzy biorą po 30 za jednym zamachem, niektórzy parę co parę minut, jak kto woli. Chyba, że zrobi się dłuższą przerwę (tzw. rozkładanie dawki) np 300mg i 2h później 600mg, ale to już dla bardziej zaawansowanych. Ja za pierwszym razem zarzucałem 5tab co 5min, teraz zarzucam po 10, praktycznie bez odstępów, tak działa i tak działa.

Co do zwiększania dawki do 900mg, radziłbym uważać, ja przy wadzę 64kg i po rocznym regularnym braniu DXM, jak biorę 300mg, to mam leciutkie 1 plateau, prawie jak bym nie czuł, ale jak wezmę 900mg - nic z tripu nie pamiętam, a afterglow mam potężny przez cały następny dzień. Jeśli spróbujesz 450 i znowu nie będzie działało, to zwiększ sobie do tych 675, bo 900 na prawdę może być za dużo.
pamparampam
  • 364 / 3 / 0
A jest taka możliwość, że 300 mg w pierwszej styczności nie działa w ogóle ?
Kolejny raz był taki sam.

Wstyd mi w ogóle o tym pisać [stereotypy] dlatego mówię, że tak wyszło, że miałem silny kaszel i musiałem się czymś ratować, a akurat padło na tussidex no i potem z ciekawości pomyślałem, żeby zobaczyć czym niektóre gimbusy się jarają.

Z moich doświadczeń wyszło, że dosłownie n i e m a c z y m.
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 428 / 4 / 0
A brałeś jakieś inne środki do paru dni przed próbą z DXM? No i warto też podać wagę, bo 300mg na 60kg, a 300mg na 90kg to już spora różnica. Normalnie zaleciłbym, żebyś spróbował 450mg, lub wziąść 2 dni pod rząd (skuteczność DXM w ciągach zwiększa się), ale skoro mówisz, że to tak przypadkowo z okazji kaszlu, to chyba więcej razy próbować nie zamierzasz ;)
pamparampam
  • 364 / 3 / 0
Te 300 mg to na kilogramów 80 niemalże.
Wcześniej był trazodon[ponoć całkowicie niweluje działanie], ale to sporo czasu minęło[jakieś 3 tygodnie od tego].

No zapewne nie będę, bo w ogóle nie wiem... ja bym się wstydził po prostu kupować to.
Leżało na chacie, to wziąłem.
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
siemano !

czytam tak i czytam no i ja opiszę swój pierwszy raz.. (w skrócie)
pomijająć 2godz na rowerze i jezdżenie po mieście w niedziele w poszukiwaniu apteki w którym mają aco i nie usłyszę, że nie ma lub wykupili ; /
do rzeczy.
waga 75kg,
wiek 18lat
dawka. 450mg
pierwszy raz.

odczucia.. hmm ukazany inny świat tzn. nie tyle, że ukazany ale to ja byłem w tym innym świecie. zajebiście się poruszało i ta lekkość. dokuczliwe swędzenie. brak odczucia smaka np. przy fajkach miętowych. wrażenie braku oddechu lub bicia serca i zmuszanie siebie do oddychania ( 2 razy mi się tak trafiło)... widzenie siebie w 3os. trochę dziwne myśli typu "jaki mi tak już zostanie ? :old: " itp. wszystko było okej ale do czasu... wróciłem do domu. ledwo co bo poruszanie się było bardzo fajne ale też nie łatwe... i zacząłem czuć, że umieram. przechodziły mnie dreszcze myśli typu " to jest troszkę za grubo co mam robić? ", " serce mi nie bije ". przy zamkniętch oczach widziałem ogień a jak otwarłem patrzały to czułem pieczenie w żołądku, po chwili na dłoniach i twarzy. wypiłem szybko łyka wody i było lepiej. i tak jeszcze 2 razy. później nie wiem co sie zbytnio działo bo usnąłem (chyba ze strachu bardziej). najlepsze z tego była moja pierwsza myśl rano " o ku%wa ale była rzeźnia " ( następny raz 300mg i bez bad tripów. )
jednakże muszę dodać, że od pierwszego razu spodobało mi się to od tego czasu jestem bardzo szczęśliwy z deksem <3 :*)
Uwaga! Użytkownik skyway nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.