Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Wzięłam może pół grama w dwóch dawkach. Mam nadzieję, że dziś zasne bo jutro praca. Jeszcze jedna kwestia. Jak wciagam łzy mi lecą jak poje... i nie wiem czy to kwestia towaru (nie sądzę by był trefny bo dosyć długo trzyma) czy mojej wrażliwości. ;)
  • 8103 / 914 / 0
Co do tego, ze tobie leca lzy to ja mialem po jakims gównie co kolega dostal, co nie byla amfetamina tylko jakims benzo czy chuj wie czym, ze tak mnie zmiazdzylo ze lezalem w parku przez prawie godzine i nie moglem sie ruszyc...
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 8 / / 0
Nie no ja po tym pół to pobudzona brak apetytu i snu. Bez jakieś wielkiej miazgi. Euforia i paplanina tak przez 6 h już nie mówię, że całą noc czytam wszystkie fora tu i nie mogę skończyć. Ale czasami się łapie że nie wiem co przeczytałam przed sekundą. Ale łzy szły jak nie wiem. Swidrowało w nosie mocno ale nie długo, spływ jak zwykle gorzki, ale do przeżycia. Może nie potrzebnie nad ranem poprawilam. Wuj wie czy zasne teraz w nocy. Dzięki za pomoc. Właśnie próbuje w siebie wmusić jajecznicy trochę. ;)
  • 106 / 14 / 0
25 lutego 2018milkenss pisze:
Wzięłam może pół grama w dwóch dawkach. Mam nadzieję, że dziś zasne bo jutro praca. Jeszcze jedna kwestia. Jak wciagam łzy mi lecą jak poje... i nie wiem czy to kwestia towaru (nie sądzę by był trefny bo dosyć długo trzyma) czy mojej wrażliwości. ;)

mi tez leca, normalne
  • 559 / 28 / 0
Ile dni neuroprzekazniki dochodzą do stanu przed zazyciem po jednorazowym zazyciu?
  • 494 / 66 / 0
U nas jest teraz bardzo czysta feta, rzekłbym że najlepsza jaką jadłem (a sporo się zjadło). Białe grudy, lekko wilgotne, smród typowej ściery - po zrobieniu połówki na trzy osoby w kilka godzin, całe towarzystwo tańczyło w pokoju, każdy się przegadywał aż w końcu poszliśmy pobiegać na dwór. a przy wciąganiu świdruje bardzo mocno, jednak maksymalnie 5-7 sekund i ból mija. Także to łzawienie również mogę potwierdzić, bo sam go doświadczam - jeśli jednak boli dłużej, to nie jest to czysta feta
  • 5892 / 1218 / 43
Dopamina regeneruje się szybko. 12h >?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 50 / / 0
Czy różowa A jest jakaś inna składowo, bardziej szkodliwa i ogólnie nie warta uwagi? Bo z taką się ostatnio spotkałem. Odmówiłem.
Uwaga! Użytkownik slomoboy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 106 / 14 / 0
Po kilku lata brania, zacząłem kilkanaście minut po przyjęciu, czasem później robi mi sie sucho w buzi - standard. Ale od jakiegoś czasu dochodzi do tego odruch wymiotny nie do opanowania bez niczego, czasem aż podejdzie mi ślina która wcześniej przelknalem i wtedy czuje żółć. Dodam ze pomaga nowa guma lub napicie sie ale... no nie zawsze w miejscach publicznych np na spotkaniu jedt sie jak napić czy żuć gumę. Wie ktoś co to są odruchy? :kotz: :-O
  • 917 / 235 / 0
Nigdy nie wymiotowalem po amfie zawsze iv ale odkąd biorę często opio to po strzale z amfy zamiast boskiego wejscia,ktore uważam za najlepsze z wejsc iv (mówię oczywiscie o prawdziwej czystej amfie),ostatnio ogarniają mnie mdłości nie do opanowania i niestety też haftuje ,później już czuje się normalnie nafukany.A ilości niezmiennie od lat 250mg na strzał.
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.