Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 2876 / 267 / 0
właśnie mi się mocno widzi trochę prometh z kodą do tego dojebać, myślę, żeby to było fajne przeżycie, tylko najbardziej się boję, że tak mnie zmuli, że będę spał z 24h XD
ogólnie co do opio to ja nigdy się nie wjebałem ani tolerki nie wyrobiłem, zawsze rzadko spożywam, mam chyba po prostu wrodzoną tolerkę na opio, bo od początku oxy mnie robiło przy 30-40mg dopiero

z kolei ostatnio zjadłem 80mg kody i 50mg prometh i o dziwo było spoko, czułem działanie, bez żadnego niedosytu (wzorowanie się na syropach z USA 6,25 mg prometh na 10mg kody daje radę mocno)
  • 1931 / 318 / 0
11 marca 2020WrakCzlowieka pisze:
Jaki problem, no serio jak ktoś nie umie znaleźć źródła tramadolu czy wyciągnać od lekarza to nie wróżę długiej kariery w ćpaniu.

Żebyś się nie zdziwil %-D Taka pierdoła po prostu będzie ruchana na kase, albo nauczy się chemii ażeby z 3-metylo-morfiny (czyli kodeiny) zrobić morfinę :patrzy: "potrzeba matką wynalazków" co by nie było, o albo krakodjil też można ugotować :zombie:

@anonimowy18
To nie ma sensu, najpierw się zgadzasz z tym jak analogiczie na Ciebie coś działa vs na kogoś innego, a potem stwierdzasz "może tylko ja to tak czuję". Logiki nie stwierdzono
11 marca 2020igla83 pisze:
gdybym mial kolowac recepty to juz wolalbym na cos lepszego np.morfine,z koda jest ten plus ze idziesz do apteki i kupujesz ten thiocodin czy antidol bez kombinowania.
No, bo skołowanie recepty na morfinę jest równie proste co na tramadol %-D Ponownie logiki nie stwierdzono
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 566 / 27 / 0
Pytanie do wjebanych. Jak robicie obchód po aptekach to po powrocie do domu odrazu walicie całą kodeine jaką posiadacie? Czy zostawiacie sobie np. 120mg na skręta czy coś?
  • 2198 / 715 / 0
Jak brałem kode to robilem zakupy na ostatnią chwilę czyli pod wieczór i w takim wypadku brałem całość od razu jak byłem w domu. Co bym nie zostawił to by i tak skręta nie zabiło raczej, a poza tym byłem w stanie się przemeczyc.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 164 / 44 / 0
Talvosilen Forte to jest kurwa coś pięknego. Wprawdzie nie jest to najbardziej optymalne cenowo źródło kodeiny w PL (wciąż wychodzi pół ceny Antidolu w przeliczeniu), niemniej jednak forma jest elegancka - 20 kapsułek ma w sobie tyle proszku, co jakieś 5 Antidoli.
oh, death, you filthy whore,
I crave you more and more
  • 3455 / 563 / 2
Miło słyszeć. Bardzo sie cieszymy, pytanie tylko, czy jest wydawany w PL bez recepty.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2198 / 715 / 0
Nie jest. Komu się chce tyle latać za reckami na głupią kode. Tym bardziej w ciągu i z tolerką. Lekarzy by brakło.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 648 / 69 / 0
Jak z filtrowaniem przez skarpete? poważnie pytam
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 2198 / 715 / 0
A co, papieru nie masz? xD Mówiłem że koda to kosztowny biznes. Możesz dorobić np. pomagając pakować zakupy, bez przypału a jakieś drobniaki wpadną.
Ale do rzeczy - powinno działać, ale pewnie na filtrze zostanie więcej płynu więc dłużej to potrwa i trzeba będzie dobrze wycisnąć.
  • 776 / 106 / 0
Jeszcze co do recepty odnosnie kodeiny to zdaje mi sie, ze lekarze jakos na ogol malo ich wypisuja. Juz bardziej powszechnym preparatem zlozonym jest chocby Doreta czy Poltram. Pomimo tego ze tak subiektywnie kodeina ma lepsze dzialanie p.bolowe i ma mniej ubokow to nie mam pojecia czemu doktorkowie starszej daty tak chetnie rzucaja tym tramcem na prawo i lewo. Pamietam jak moja matka ze zwyrodnieniem dolnego odcinka kregoslupa oddała mi jakis czas temu recepte na 2x 75trama+650, 90tab bo stwierdzila ze jej nie potrzeba duzo jako ze jedna tabletka robi ja wystarczajaco (doslownie widzialem jak doswiadczala 50letnia kobietka noddow przy jednoczesnej terapii fluoksetyną od X lat xdd). Smieszne przezycie
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.