Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 5339 / 964 / 0
Biorę paro chyba 11 dzień. Sam fakt łykania tabletek już działa na psych. Nie wiem jak ten lek będie dziaał jak się rozkręci, ale już czuje dziaanie przeciwlękowe bo nie odczuwam działania 0.5 alpry czy pregi. Robiłem eksperyment że nie brałem nic oprócz paro i nie czułem lęków czy coś. Lęki miałem przed braniemtakie, że planowałem samobója i natrętne myśii.
Nie czuje uboków paro , ale też nie czuje wyraźnego działania.
Mam problem z anhedonią bardziej, brakiem napędu, brain fog etc.
Magik powiedział że paro mnie pobudzi lec po przecytaniu całego wątku na hajpie i kilkudziesięciu stron na nerwicy wysnułem wnioski że paro działa b. dobrze u fobików, lękowców ale daje w zamian zamułe ,obojętność emocjonalną, ogólne wyjebundo.
Kupiłem jednak 2 op po 30 mg i planuje to brać. Daje lekowy 6-8 tyg na rozkręcenie..
ie chce już robić będu że zucam antydepa po 2,3 tyg bo nie czuje dziaania.
Mam już w cv fluo, rdcitaopra, wenlaflaksymę coaxil.
W niektórych lekach coś ćpałem.
Chce zrobić porządną próbę leczenia
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2814 / 367 / 0
10 listopada 2020BladziuchnyStrach pisze:
@bulku , to jest właśnie to mapowanie substancji, ja mam podobnie po pierwszym i ostatnim wjebaniu się.

Co do środków wspomagających odstawkę - koktajl jest wciaz w opracowaniu. Antagonista nmda + cos na depreche + cos na spanie + coś na życie.
Jak oparacujesz ten koktajl to poproszę o przepis no też by mi się przydał ❤
Szczególnie coś na spanie i na życie: )
  • 1305 / 162 / 0
Mi też się już kończy hehe pregabalina ma ten plus że działa codziennie w przeciwieństwie do baclofenu i świetnie komponuje się ze stimami
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1341 / 269 / 0
09 listopada 2020BladziuchnyStrach pisze:
tylko przy dawkach rzedu 2.4g na rozruch to beta alanina czy NAC to może być za mało by w tydzień stanąć na nogi zjeżdżając od razu 1g.
To prawda 1g to dużo w tydzień. Normalnie się z tego chyba nie da zejść, trzeba mieć więcej wolnego albo więcej podejść, ale jakbym miał to rzucać 10 razy to bym chyba ochujał %-D

Pił ktoś wódę podczas rzucania w miarę dużej dawki? Może nie jest tak niezdrowo na chwilę użyć alko. %-D Ale receptory wtedy chyba na pały zadzwonią.
  • 402 / 69 / 0
Po 2 latach napierdalania kosmicznych dawek wylądowałem na 2 x 450.Teraz czekam aż się wenla rozkręci i jadę dalej w dół aż do 0 jak się uda to cholerstwo rzucić całkowicie.
To i tak dla mnie olbrzymi sukces,że zjechałem na taką dawkę.
Przez 2 lata szło od 3g do 10g😵
  • 1305 / 162 / 0
Prega nie jest praktycznie wcale toksyczna dla wątroby nie ?
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 16 / 0
Ojj wariaty, dla mnie takie dawki to kompletna abstrakcja, nie raz kusiło, żeby zarzucić coś rekreacyjnie, ale ostatecznie do tego nie doszło i z tego co widzę to mam farta. W ogóle mnie teraz nie ciągnie do podbijania dawki, tak wiem, to wątek o Pregabie, ale myślę, że tu się prędzej tego dowiem. Brałem ponad rok neurotop retard 300 ( karbamazepina ) na noc, myślicie że to mogło na mnie działać zamulająco psychicznie ? Odstawiłem i nie biorę już tego z tydzień i mam wrażenie, że jest bez kitu lepiej, mniej otumaniony jestem tak mi się zdaję. Zastanawiam się też czy jakbym ograniczył Pregabe do 150 mg dziennie i 10 mg escitalopramu to mógłbym raz na 2 tygodnie uderzyć w jakieś lekkie bajlando ? Wcześniej to wiadomo, składałem się do kupy i reset był obowiązkowy, no ale całe życie uciekać od jakiejkolwiek ilości alkoholu to trochę słaba perspektywa i to jeszcze w takim wieku ( 23 lata ). Nigdy w życiu taki introwertyczny nie byłem i coraz bardziej mi się wydaję, że to przez te wszystkie prochy z apteki :C
  • 904 / 184 / 0
10 listopada 2020hubii pisze:
09 listopada 2020BladziuchnyStrach pisze:
tylko przy dawkach rzedu 2.4g na rozruch to beta alanina czy NAC to może być za mało by w tydzień stanąć na nogi zjeżdżając od razu 1g.
To prawda 1g to dużo w tydzień. Normalnie się z tego chyba nie da zejść, trzeba mieć więcej wolnego albo więcej podejść, ale jakbym miał to rzucać 10 razy to bym chyba ochujał %-D

Pił ktoś wódę podczas rzucania w miarę dużej dawki? Może nie jest tak niezdrowo na chwilę użyć alko. %-D Ale receptory wtedy chyba na pały zadzwonią.
Pewnie zadziała. Potem alko odstawiamy benzo a benzo pregabaliną. %-D
  • 3901 / 563 / 0
Przydałby się poradnik dla początkujących. Przeczytalem FAQ i parę stron, ale nie znalazlem konkretnych informacji na temat dawkowania.

Po przeczytaniu paru opisów postanowiłem wziąć 150mg

Glownie z nudów, ale tez dlatego, ze podobno wzmacnia opio.

ok 2h od wzięcia zrobiło mi się trochę ciepło, lekki nieogar, ruchy bardziej plynne, zacząłem się delikatnie zataczać, zrobiło mi się nawet niedobrze czulem, ze mocniej się rozkręci to jeszcze się zrzygam.
Kiedy pregabalina weszla nie czulem potrzeby brania, ale ze bylem ciekaw wzmocnienia opio to wziąłem.

Od tego momentu minęły kolejne 3h, żadnego wzmocnienia nie poczułem, w ogole nie poczulem opio. Nie wiem byc moze, zeby wzmocnilo trzeba podac w odpowiednim momencie jak przy acodinie.

Ogolnie nie wiem czy mi się podobało. Efekty po takiej dawce delikatne, momentami nawet przyjemnie, ale to zataczanie, lekkie zawroty i nieogar mi się nie podobały.

Cala ta faza trochę przypominala efekty po malej dawce acodinu. Czy ta pregabalina to nie jest przypadkiem jakis dysocjant?!

Czy widzicie podobienstwa do ACODINU?

Po acodinie tez robilo się czasem niedobrze, tez byl podobny nieogar, podobne nieskoordynowane ruchy i zawroty glowy i tak samo odechciewalo się ćpać na krotki czas.
  • 402 / 69 / 0
@lol możesz odczuwać podobieństwo do acodinu ale dysocjat to nie jest. Lek neurologiczny. Każdy może czuć inaczej działanie,jest to kwestia indywidualna.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.