4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4901 / 855 / 0
Też mi się trafiło ze 3 tygodnie temu, wziąłem sztukę mówią że mefa oczywiśćie nie wierzyłem a tu mefa :) jak otworzyłem srebro to poczułem ten specyficzny zapach i widziałem już że to ten puder z 2010 r mówię "ale jaja" %-D Ziomek akurat nie raz mi spoko "kryształ", "mefa" ogarniał nie zawsze był to mef ale zawsze było coś co pozytywnie klepało :)

Na 3 dzień zadzwoniłem to już nic nie miał :/ rozeszło się jak swieże bułeczki jakbym wiedział to bym wział pionę.
  • 42 / 7 / 0
Dostałem substancję która ma być mefedronem, jednak warto potwierdzić informacje, chodzi mi mianowicie o zapach - czy zapach 4mmc można opisać jako "wanilia i kocie szczyny" (wąchało kilkanaście osób i większość podawała te dwa, osobno lub naraz) jednocześnie?
Uwaga! Użytkownik Quo_Vadis_Domine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 477 / 54 / 0
Tak pachną metabolity i zanieczyszczenia mefedronu, więc jest duża szansa, że trafiłeś. Kup sobie z 0,5l acetonu, skrusz dobrze towar, przesyp na filtr do kawy i zalej 2-3 razy małymi porcjami rozpuszczalnika. Nie będzie wtedy zapachu.
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / 7 / 0
W takim razie mój temat zgadza się 1:1 z tym "legendarnym" mefem - dawki, czas trwania, działanie, wygląd itd. Dziena za poprawienie humoru
Uwaga! Użytkownik Quo_Vadis_Domine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1066 / 158 / 0
o widzę pozytywne posty, w różnych krańcach polski pojawił się Mefiu :P

Jest szansa, że się rozprzestrzeni :)
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 39 / 1 / 0
zapach mefedronu dla mnie to byla taka musztrda zawsze byla, jezlei chodzi o czasy legalnosci mefedronu.
Wiec ten co trafiles musi byc zanieczyszczony.
  • 272 / 37 / 0
Prawdziwy mefedron kochani drodzy mili moi jest w igiełkach, zaden pierdolony przereklamowany krysztal, aczkolwiek ostatnio walilem w krysztale i bylo swietnie lecz z prawdziwym mefedronem to nie ma nic wspolnego.AMen
Uwaga! Użytkownik xSzuLeRx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 2 / 0
mefedron w małych kryształkach, był jako pierwszy u Kitajców. Poźniej pojawił się ryż. Igiełki kojarzę jako 4mec.
  • 15 / / 0
Witam Mam pytanko do wtajemniczonych.
Pierwszy raz probowalem mefa I nie wiem czy temat jest ok.
Zjadlem bombke I tak po 15 min czulem sie jak po pigule gdy zjadlem druga to juz zaczela sie ciezka jazda I halucynacje. Jedno oko jak by sie rozkalibrowalo z drugim. Czulem sie dobrze ale czy to tak powinno dzialac ?
  • 1 / / 0
mam pytanie, na sylwestra wraz z kolegą chcemy kupić 2g mef, miałem już do czyniena z mef
jak dozować od 21 żeby starczyło na całą noc, co ilę dorzucać, ps czy 2g na 2 osoby to nie za dużo ? na forum widziałem że dawki w mg się liczy jak to wygląda ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.