Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 1079 / 126 / 3
Witam, jak od 21 kwietnia biorę kreatynę i nie piję alkoholu i ćwiczę to mogę sobie tak pierdolnąć teraz 2 browary bo chce pierdolnąć i potem dalej nie pić alkholu to mogę pierdolnąć te 2 piwa czy coś się spierdoli w tym cyklu kreatynowym?
  • 325 / 38 / 0
@up Śmiało, nawet jak pierdolniesz 20 to się nic nie stanie. Kreatynę można stosować 365 dni w roku i nie trzeba robić żadnych cykli
  • 9683 / 1908 / 2
05 czerwca 2025Wincent pisze:
Witam, jak od 21 kwietnia biorę kreatynę i nie piję alkoholu i ćwiczę to mogę sobie tak pierdolnąć teraz 2 browary bo chce pierdolnąć i potem dalej nie pić alkholu to mogę pierdolnąć te 2 piwa czy coś się spierdoli w tym cyklu kreatynowym?
Jak to jest taki jednorazowy wybryk to luz. Na dłuższą metę mina się to z celem, no kreatyna wodę zatrzymuje a alkohol wypłukuje mięśnie
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.