Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 495 / 22 / 0
Duzo cyrkow bylo, ale najczesciej wspominam, jak na MXE plywajac sobie w wymyslonym swiecie nagle zobaczylem aniola, ktory chcial mnie stamtad wyciagnac do normalnego swiata, a ja sie przed tym bronilem. Na drugi dzien okazalo sie, ze mama mnie znalazla lezacego i turlajacego po podlodze, jakos udalo sie jej zaciagnac mnie spowrtotem do lozka, a na wszelkie pytania odpowiadalem w stylu "brblrblybybyby" na szczescie zdawala sobie sprawe, ze lubie odplynac czasem na psychodelikach i nei zadzwonila po pogotowie.
  • 113 / 2 / 0
nie pamiętam już jakie dawki ale 5 mapb+3mmc+AKB48 zle to wspominam i 35mg 5 meo MiPT gdy w glowie mialem ciagle mysl o popalonych stykach :D
  • 42 / / 0
MDMA 50mg + 5mapb 30mg + 3mmc 300mg + pentedron 100mg + fetka 80mg w ciagu godziny
po tej godzinie dopalone 0.5 buszka uwierzcie ze dobrego (^^)
po kilkuminastu minutach 3 piwka dopalone jakas maczanka nie pamietam jaka
tak mnie pokaralo ze nie wiem co sie dzialo, na 'otrzezwialke' moj inteligentny nacpany umysl postanowil dorzucic 150mg fetki czego po chwili pozalowalem
Zdychalem po tym kilka dni i kardio rowniez bylo odczuwalne.
Jesli nie zaczales jeszcze cpac
NIE CPAJ! :old:
Wszystko napisane powyzej jest wytworem mojego umyslu i wyobrazni. Zadne przedstawione wydarzenia nie zdarzyly sie naprawde.

KONTAKT: - erchemik@hushmail.com
  • 79 / 2 / 0
Najmocniej to gdy zjadłem 80 grzybów, siadłem na ławce z ziomkami i widzimy falujące drzewa a wtedy czuje jak moje nogi wypuszczają korzenie do ziemi i wrastam i staję się tym drzewem ooo piękne uczucie.

A najgrubiej negatywnie to gdy pierwszy raz zwapowałem AB-CHMINACA, obraz się trzęsie ja nie mogę się nawet ruszyć, w oczach się pierdoli coraz mocniej, spanikowałem (bo co jak zostanie mi tak na zawsze? zostane debilem do końca życia), w szamotaninie paniki słysze 'ej ej uspokuj sie, masz napij się herbatki to jest wesoła herbatka ona pomoże' na szczęście pomogla i przestałem być debilem. Od tamtego czasu miałem nie wapować prochu ale jakoś tak nie wyszło :D
Bo Bóg nie zjawi się tu, gdzie się bawi bestia
  • 2 / / 0
1. Pierwszy raz z LSD, 250tka + z 5g mj + trochę alko. Wizualnie (jak zresztą zawsze po sajko :( ) zero, ale nigdy nie czułem się bardziej świadomy wszystkich procesów mnie otaczających
2. Trazodon, minimum 2 gramy. Bardzo zależało mi wtedy na wyłączeniu się czym prędzej, tymczasem przez kilkanaście godzin starałem się ugasić pożar w mózgu i uspokoić chaos nim wywołany, bez skutku
  • 28 / / 0
herbata z grzybów + space cookies // jakieś oniryczne krótkie urywki z wycieczki po Amsterdamie. Niby byłem w tym mieście ale za wiele nie jestem w stanie opowiedzieć o nim.
  • 126 / 1 / 0
Sporo 5meo MiPT dopalane zbyt czesto mmb chminaca.Wizualnie rozbierdol byl nie do opisania.To juz inny swiat mi sie otworzyl,bo bog,demony,swiatla,zmarli,zywi,smierc,zycie.Zlozylo to sie w calosc ze moglem byc paroma osobami naraz,smialem sie by zaraz plakac,raz byc soba raz jakas kobita ktora poznaje przy innych swoje cialo ktore bylo moje.Lek przed tym ze tak moze wygladac pieklo jest cholernie przytlaczajace
Chociaź bym płynął najgorszym ściekiem, Ty mnie nie osądzaj, Bóg zrobi to lepiej.
  • 275 / 4 / 0
20mg hometa+ 50mg DPT zwapowane na peaku po czym 1/3 wiadra mj z butelki 2.5l - opisać się słowami nie da, nie wiedziałem co jest prawdziwe a co nie, przejebane klatkowanie obrazu, myśli na poziomie 2 letniego dziecka jeśli można to tak nazwać
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / 2 / 0
8mg 25b-nboome przy próbie samobójczej. wszystko wszystko w pokoju było z róznych epok, pomieszane i ciągle mieszające się, sikałem do hadesu (wanna). z reszty nie wiele pamiętam
willy wonka puscił bonka i rozwalił pół pocionga
  • 569 / 19 / 0
O kurwa ale jazdę miałeś, do hadesu, he he he
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.