po tej godzinie dopalone 0.5 buszka uwierzcie ze dobrego (^^)
po kilkuminastu minutach 3 piwka dopalone jakas maczanka nie pamietam jaka
tak mnie pokaralo ze nie wiem co sie dzialo, na 'otrzezwialke' moj inteligentny nacpany umysl postanowil dorzucic 150mg fetki czego po chwili pozalowalem
Zdychalem po tym kilka dni i kardio rowniez bylo odczuwalne.
NIE CPAJ! :old:
Wszystko napisane powyzej jest wytworem mojego umyslu i wyobrazni. Zadne przedstawione wydarzenia nie zdarzyly sie naprawde.
KONTAKT: - erchemik@hushmail.com
A najgrubiej negatywnie to gdy pierwszy raz zwapowałem AB-CHMINACA, obraz się trzęsie ja nie mogę się nawet ruszyć, w oczach się pierdoli coraz mocniej, spanikowałem (bo co jak zostanie mi tak na zawsze? zostane debilem do końca życia), w szamotaninie paniki słysze 'ej ej uspokuj sie, masz napij się herbatki to jest wesoła herbatka ona pomoże' na szczęście pomogla i przestałem być debilem. Od tamtego czasu miałem nie wapować prochu ale jakoś tak nie wyszło :D
2. Trazodon, minimum 2 gramy. Bardzo zależało mi wtedy na wyłączeniu się czym prędzej, tymczasem przez kilkanaście godzin starałem się ugasić pożar w mózgu i uspokoić chaos nim wywołany, bez skutku
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.