Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Sucho w ustach. Mówię jak down i obijam się o ściany.
23 lipca 2017cbsz pisze: popiłem 75mg piwem. czego mogę się spodziewać?
23 lipca 2017SpalamTo pisze: Zjadlem 1500mg bo nie miałem nic do roboty i czuje się jakbym kurwa zjadł wchuj benzo i alko.
Dobra skoro i tak już nic nie zrobisz to przynajmniej połóż się na łóżku zamknij oczy i podziwiaj CEVy - są kozackie przy większych dawkach :)
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
23 lipca 2017Puny pisze: Dobra skoro i tak już nic nie zrobisz to przynajmniej połóż się na łóżku zamknij oczy i podziwiaj CEVy - są kozackie przy większych dawkach :)
Ja je miałem za dnia lecz sądze że po ciemku byłyby znaczniej wyraźne. Problem tylko ze pod wpływem pregabalina mocno aktywuje, i ostatnią rzeczą jaką chce się robić to izolacja sam na sam w ciemnym pokoju.
Puny pisze:Toż kurna parę stron temu było wspominane jak to jest w uj niebezpieczne. Chcesz się kurwa naćpać czy zabić? Nie no na serio czasami zrozumieć ćpunów jest na prawdę cięzko.. :-D23 lipca 2017SpalamTo pisze: Zjadlem 1500mg bo nie miałem nic do roboty i czuje się jakbym kurwa zjadł wchuj benzo i alko.
Dobra skoro i tak już nic nie zrobisz to przynajmniej połóż się na łóżku zamknij oczy i podziwiaj CEVy - są kozackie przy większych dawkach :)
Ja często jem 300-600mg i nie czuje żadnego działania. Także nie pszejmuj się ziomuś. Rano obudziłem się rześki i zwarty gotowy do pracy. Jest git.
Wiesz nawet osoby z bardzo dużą tolerką przy takich gigantycznych dawkach jak półtora grama też miewałi duże problemy ja bym na twoim miejscu tego nie powtarzał.
Czego moge sie spodziewac po zwiekszeniu dawek?? Leki biore z powodu uzalzenienia od alkoholu, z ktorym nie daje sobie rady :(
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.