Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 2883 / 303 / 0
Zjadłem sobie dzień przed sylwerstrem ~~15-20mg , bodyload na początku straszny a faza średnia, jakoś nie przemawia do mnie na tryptamina choć słyszałem wiele pozytywnych opinii
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 16 / / 0
Tak patrząc opisy ludzi nie mogę oprzeć się wrażeniu że krążą. Albo zupełnie 2 różne sorty.
Substancja nie jest raczej, aż tak kapryśna (wszystkie moje króliczki były zadowolone) nie reklamuje ale od rcb*** żeby było wiadomo które źródło.

Substancja charakteryzowała się właśnie przy nie dużych dawkach do 15mg:
-brak lub minimalny bodyload
-dużym podnieceniem - pluszowo
-pięknymi cev'ami, oev już słabiej ale całkiem nieźle
-niesamowitą klarownością myśli i wspaniałymi rozkminami
-minimalną stymulacją (przy czym nie męczyła przy zejściu, bardziej przyjemny afterglow, a nawet cós pod stan alfa czy jak to się zwało przepraszam za niepamięć).

Pozdrawiam psychonautów ;-)
  • 4 / / 0
Mam pytanie tylko co do jednej kwestii: szczękościsku. Czy jest on tak samo pojebany jak w przypadku fenyloetyloamin typu 5-MAPB? Bo po zarzuceniu 5-MAPB aż mnie rano zęby bolały, nie mówiąc już o skruszeniu.
  • 21 / / 0
Mam kilka pytań:

1. Czy łączył to ktoś z z Etylofenidatem lub metylofenidatem? Interesuje mnie czy takie połączenie podbije właściwości afrodyzjakalne i jednocześnie zmniejszy (lub zniesie) psychodeliczne.

2. Czy łączyliście to z ketonami? Np. 3MMC? (najpierw 5MeoMipt a jak wejdzie podbicie 3MMC)

3. Czy możliwa jest minimalizacja BL poprzez stopniowe przyjmowanie zamierzonej dawki? Np. Najpierw 5mg a po godzinie 10mg? (moja teoria jest taka, że pryjmujac stopniowo powinien być mniejszy szok dla receptorów setoninowych).

4. Jak wygląda połączenie z alkoholem w dwóch wersjach:
a) przyjmowane w trakcie upojenia alk
b) alkohol pity na zejściu

5. Jak wygląda łączenie ilości ok. 10mg z MJ? Czy komuś przydażyły się jakieś nieprzyjemności przy łączeniu z MJ?

Z góry dzięki za pomoc
  • 2883 / 303 / 0
valis93 pisze:
Mam kilka pytań:

1. Czy łączył to ktoś z z Etylofenidatem lub metylofenidatem? Interesuje mnie czy takie połączenie podbije właściwości afrodyzjakalne i jednocześnie zmniejszy (lub zniesie) psychodeliczne.

2. Czy łączyliście to z ketonami? Np. 3MMC? (najpierw 5MeoMipt a jak wejdzie podbicie 3MMC)

3. Czy możliwa jest minimalizacja BL poprzez stopniowe przyjmowanie zamierzonej dawki? Np. Najpierw 5mg a po godzinie 10mg? (moja teoria jest taka, że pryjmujac stopniowo powinien być mniejszy szok dla receptorów setoninowych).

4. Jak wygląda połączenie z alkoholem w dwóch wersjach:
a) przyjmowane w trakcie upojenia alk
b) alkohol pity na zejściu

5. Jak wygląda łączenie ilości ok. 10mg z MJ? Czy komuś przydażyły się jakieś nieprzyjemności przy łączeniu z MJ?

Z góry dzięki za pomoc
#1 jebnij się w czoło, ciężki miks dla serca
#4 wypić zawsze można sobie po tripie
#5 miks też może podbić złe efekty związane z sercem, dodatkowo może pogłębić paranoje. Ja bym miksował w każdym bądź razie ale jak to się tyczy przy większości sajko - dopalamy stopniowo
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 698 / 172 / 0
Mój lis doświadczalny ;-) miał ostatnio spotkanie z 5-Meo-MiPT i była to pierwsza przygoda z tryptaminami. Nie zakończyło się to oczekiwanymi efektami. Dawka 9 mg, przyjęta doustnie. Po 15 min zaczęło się odczuwalne działanie, które polegało niemal wyłącznie na uciążliwym body-loadzie. Wystąpiły: obniżone samopoczucie, drżenie mięśni (głównie ud), uczucie zagubienia, na zmianę chęć i braki chęci skorzystania z toalety, potliwość i naprzemienne odczucie gorąca i zimna. Czułem się jak kobieta w początkowej fazie porodu w okresach między skurczami :-/ (nie pytajcie, skąd wiem jak się czuje wtedy kobieta, bo chociaż nie rodziłem, to swego czasu brałem udział w 11 godzinnym porodzie z osobą silnie związaną ze mną, więc potrafię zidentyfikować te emocje). Te nieprzyjemne objawy trwały ponad godzinę, potem przeszły niemal całkowicie, a pozostała tylko wyraźna stymulacja, utrzymująca się przez następne 3 godziny. Nie było jakichś szczególnych wizuali, oprócz lekkiego rozjaśnienia i migotania obrazu, najbardziej zauważalnego w pierwszych dwóch sekundach po otwarciu oczu. Myśli też były nieco zmienione, ale w sumie nie tego się spodziewałem...

A teraz pytanie: czy jest sens próbować ponownie? Jeśli wystąpiły takie nieprzyjemne objawy, to przy kolejnych próbach również jestem na nie skazany? Przyznam, że takie coś skreśla dla mnie substancję, mam podejście bardzo hedonistyczne: wolę więcej nie próbować niż znowu przeżywać nieprzyjemne chwile :rolleyes:
  • 214 / 5 / 0
.
  • 827 / 34 / 0
Nie dziwie się bo czego się spodziewałeś po takiej ilości? Wd mnie 9mg to gówno a nie dawka na tripa stad poczułeś tylko bl. Walnij 15-20 i daj miptomi szanse żeby pokazał na co go stać

Psychodeliki maja to do siebie że w za małych dawkach czuć tylko strucie i niedojebanie
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 698 / 172 / 0
Pure GBL: na pierwszy raz wolałem nie przeginać z ilością i nie miałem pojęcia, czy 9 to będzie dla mnie dużo, czy mało. W końcu Papcio Shulgin raportował stan +3 przy 6 mg orally ;-) Z drugiej strony, czytałem kilka TR w których ta tryptamina wykręcała ludzi futrem do środka, ale fakt, raczej przy dużo wyższych dawkach.

Najważniejsze, czy przy zwiększaniu dawki np. do 12 lub 15 mg BL będzie się znacząco zwiększał w porównaniu do 9 mg?
  • 827 / 34 / 0
Papa to miał sprzęty 1wszej jakości nie wiadomo jakie my dostajemy proszki później są takie rozbieżności ze jeden ma dobrze po 10mg a drugiego satysfakcjonuje dop 20 choc na mipta 20 to juz sporo. Jak dla mnie to przy odp dawce pozytywne efekty przysłaniają negatywne wibracje, pozatym ja nie odczuwam az tak bl przy fenkach a co dop trypt. Leje trochu gbl i nie wiem co to bl ;-)

Na to nie ma rady jeden się zesra i zrzyga drugi będzie miał fajnie.
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.