Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
nie spie juz drugą noc, speeduje i przestaje, przez snifa zjadłem jakieś 35 mg. jak będzie dalej bo na razie to fiolet w oczach, wykręca mi ryji ogólnie dziwnie.... dzisiaj po południu strasznie ciężki stan, obolałe stawy i mięsne a na wieczór speed... nigdy wiecej 2DMPM
  • 1628 / 197 / 0
Biegiem do apteki po Urosept i żryj tego na kilogramy to powinno się zrobić ciut lepiej.
  • 4 / / 0
a daj spokój jak wstaje to mi sie ciemno robi i slabu... w dzien juz mi tak slabo było, ze chodziłem jak pijany do tej pory nie mogłem sie wysłowić... własnie moja kobieta zapaliła światło a tu wszędzie fioletowo ale bomba:D teraz lepiej nie ma takiej zwały ale dopadły mnie nie kontrolowane ruchy ciala, wygina mną jak po pixach co jest?
  • 1472 / 197 / 0
Urosept i... thiocodin. Thio pokrusz i walnij od razu 10 tabsów albo więcej. Chyba, że masz dostęp do benzo/GBL to lepsza opcja.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 2013 / 84 / 0
Tyler Durden pisze:
Urosept i... thiocodin. Thio pokrusz i walnij od razu 10 tabsów albo więcej. Chyba, że masz dostęp do benzo/GBL to lepsza opcja.
To samo mu radziłem ale to za porzadny cpun zeby kode jesc (ja tylko czekam do 8 az otfożo abteke). Mnie to kurestwo też dalej trzymie i kurewski oczopląs mam, ale taki ze tylko lewe oko mi w prawo spierdala a prawe normalnie w miejscu stoi. beka w chuj. Tez wam na oczy tak wjezdza mglisto-jasno? Wkurwia mnie to bo nawet seriala nie moge spokojnie poogladac. HUJ Trza kontynuowac moja 3 godzinna walke z chujem na redtube. Jak sie rucha albo wali gruha to przyjemnie czas leci.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 471 / 2 / 0
p4g4y0zzz(X) pisze:
Tyler Durden pisze:
To samo mu radziłem ale to za porzadny cpun zeby kode jesc (ja tylko czekam do 8 az otfożo abteke). Mnie to kurestwo też dalej trzymie i kurewski oczopląs mam, ale taki ze tylko lewe oko mi w prawo spierdala a prawe normalnie w miejscu stoi. beka w chuj. Tez wam na oczy tak wjezdza mglisto-jasno? Wkurwia mnie to bo nawet seriala nie moge spokojnie poogladac. HUJ Trza kontynuowac moja 3 godzinna walke z chujem na redtube. Jak sie rucha albo wali gruha to przyjemnie czas leci.
A to jest dopiero początek, za głupotę trzeba płacić. Ja swoje na tym gównie też przeżyłem. Spalić 50mg na raz to chybiony pomysł. Tutaj temat o którym pisałem, polecam lekturę, chyba, że mongolski mieliście w szkole - http://www.bluelight.ru/vb/threads/5982 ... help-2dpmp - typ wypalił 50mg i nie spał 6 dni.
  • 2013 / 84 / 0
No juz sie 4 noc szykuje. GÓWNO FHUJ
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1472 / 197 / 0
To alko też daje radę na spanie, porządnie zachlać i będzie nyny :)
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 2466 / 15 / 0
Na 5 godzin a potem szybko gdzie woda.

A jak już się chce pić to już jest za późno
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 595 / 58 / 0
Generalnie, jeśli chce sie uspokoić (sen, polepszenie nastroju itp.) po 2dpmp pijąc w tym celu dziurawca, to robię sobie kuku z dopaminą i noradrenaliną (bo dziurawiec to imao) ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.